بدهی ۵۰۰ میلیونی پرسپولیس به شناگران چه زمان پرداخت میشود؟
ايسنا/ قرارداد بازيکنان باشگاه پرسپوليس در ليگ شنا و واترپلو حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ ميليون تومان است اما پس از گذشت ۸ ماه هنوز اين تيم هيچ پرداختي به بازيکنانش نداشته است.
با شيوع کرونا اکثر ليگهاي ورزشي تعطيل و با بهتر نشدن شرايط فدراسيونها پايان ليگ را با معرفي تيمهاي قهرمان اعلام کردند. اوايل مرداد ماه نيز پايان ليگ اترپلو در حالي که تنها چند مسابقه پايانياش انجام نشده بود اعلام شد ولي برخي از تيمها همچون پرسپوليس هيچ پولي به بازيکنان پرداخت نکردهاند.
در حالي که تيم پرسپوليس در هر دو ليگ شنا و واترپلو قهرمان شده اما هنوز بدهي خود به بازيکنانش پرداخت نکرده است و اين درصورتي است که به گفته دبير فدراسيون بدهي اش به هر دو تيم مبلغي حدود ۵۰۰ تا ۶۰۰ ميليون تومان است.
در حال حاضر بازيکنان در تلاش هستند تا بتوانند بدهي اندک خود از اين باشگاه را بگيرند ولي گويا هيچ قولي براي پرداخت هم وجود ندارد. فدراسيون نيز همراه بازيکنان درصدد است تا بتواند اين مشکل را رفع کند.
دبير فدراسيون شنا، شيرجه و واترپلو در اين خصوص به ايسنا گفت: باشگاه پرسپوليس هيچ پرداختي به بازيکنان و مربيان نداشته است. کل مبلغ بدهي اين باشگاه به شنا و واترپلو ۵۰۰ تا ۶۰۰ ميليون تومان هم نميشود اما با وجودي که در هر دو بخش قهرمان شده اند، باشگاه نسبت به ورزشکارانش کم لطفي کرده است. ما هم از طرق مختلف در تلاشيم تا مشکل حل شود. از راههاي رسمي و غير رسمي خواهش کرديم تا بدهي پرداخت شود اما تا همين لحظه هيچ پرداختي نداشته است.