ايرنا/ پرسپوليس با يحيي گل‌محمدي در ليگ نوزدهم عملکرد خيره‌کننده‌اي داشت و نسبت به دوره قبلي حضور اين سرمربي در پرسپوليس پيشرفت قابل توجهي ديده مي‌شود.
پرسپوليس در نوزدهمين دوره ليگ برتر به مقام قهرماني رسيد و چهارمين فتح متوالي خود را در اين مسابقات تجربه کرد. در نيم‌فصل دوم اين رقابت‌ها و دقيقا از هفته هفدهم بود که يحيي گل‌محمدي جانشين گابريل کالدرون شد و تيم را تا پايان فصل هدايت کرد.
يحيي که دومين مقطع حضورش در پرسپوليس به عنوان سرمربي را تجربه مي‌کرد در نهايت به نتايجي در ليگ رسيد که در قامت مقايسه با دفعه قبلي حضورش به مراتب بهتر بود. او در ليگ نوزدهم و در ۱۴ بازي که سرمربي تيمش بود توانست ميانگين ۲.۳۵ امتياز در هر مسابقه را به دست بياورد. تيم او ۱۰ برد را کسب کرد؛ سه بار به تساوي رضايت داد و تنها يک شکست را در کارنامه‌اش ديد. تيم گل‌محمدي ۲۶ گل زد و تنها ۱۰ بار دروازه‌اش باز شد تا به ترتيب ميانگين ۱.۸۵ گل زده و ۰.۷ گل خورده به ثبت برسد.
حالا به ليگ دوازدهم فلاش‌بک مي‌زنيم. در آن فصل يحيي بازهم در نيم‌فصل دوم کار خود را شروع کرد. ليگ ۱۸ تيمي بود و پرسپوليس پيش از گل‌محمدي تحت هدايت مانوئل ژوزه بود و اوضاعش اصلا خوب نبود. در آن زمان اين سرمربي هفت برد، هشت مساوي و ۲ باخت را  در کارنامه خود ثبت کرد. تيم يحيي ۲۱ گل زد و ۱۴ بار دروازه‌اش باز شد. ميانگين امتيازگيري در هر بازي ۱.۷ بود و معدل گل زده و گل خورده به ترتيب ۱.۲۳ و ۰.۸ به ثبت رسيد.
يحيي در اين فاصله تقريبا هفت ساله، ۰.۶۵ جهش امتيازي داشت و در زمينه گلزني و گل خوردن هم پيشرفت قابل توجهي در کارش ديده شد. البته که بايد در نظر داشت يحيي تيمي را در ليگ نوزدهم تحويل گرفت که قهرمان ايران بود اما تيمِ ليگ دوازدهم شبيه به يک خانه مخروبه بود.
يحيي با مشخص شدن اين پيشرفت خط و نشاني هم براي تيم رقيب خواهد کشيد. يحيي در ليگ دوازدهم بود که سرمربي پرسپوليس بود اين تيم را به فينال جام حذفي رساند  و در آنجا مغلوب سپاهان شد. حال بايد ديد بازهم اين اتفاق رخ مي‌دهد يا خير.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد