تحریمها دلیل عدم پرداخت مطالبات ویلموتس بود


ايسنا/ يک سايت بلژيکي به بيان اتفاقات اخير پيرامون پرونده مارک ويلموتس در ايران پرداخت.
نقل از سايت rtbf، دادستان کل ايران تحقيقات در مورد اختلاف درمورد ميليونها يورو دستمزدي که به مارک ويلموتس مربي سابق تيم ملي قرار است پرداخت شود را شروع کرده است. در اين رابطه دادستان روز شنبه هشت نفر را احضار کرد تا در مورد "نامنظم بودن" در قرارداد مربي سؤال شوند.
ويلموتس که در ماه مه ۲۰۱۹ براي يک دوره سه ساله به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال ايران منصوب شده بود ، به دليل عدم پرداخت حقوق عليه فدراسيون ايران (FFI) شکايت کرد. وي پس از شش مسابقه پست خود را به دليل آنچه که وي "نقض جدي قرارداد" خوانده بود، واگذار کرد.
اين عدم پرداخت به دليل تحريمهاي اقتصادي اعمال شده به ايران مرتبط بود. فيفا سپس به ايران دستور داد ۶ ميليون يورو (۷.۱ ميليون دلار) به ويلموتس بپردازد. اين اتفاق باعث خشم ايران شد زيرا ويلموتس فقط ۵ ماه کار و چهار مسابقه روي نيمکت ايران بود و دريافت اين پول هزينه گزافي براي فدراسيون است. رسانههاي ورزشي، فدراسيون فوتبال ايران را به تدوين نادرست قرارداد با ويلموتس متهم کردهاند و اکنون خواستار مجازات براي کساني هستند که در اين مذاکرات شرکت کردند.
در زمان ويلموتس، ايران دو ديدار خود از چهار ديدار مقدماتي خود براي جام جهاني ۲۰۲۲ را از دست داد و حضور اين تيم در جام جهاني قطر را در معرض خطر قرار داد. عدم صعود به جام جهاني ضربه ديگري براي فدراسيون فوتبال ايران است.