نماد آخرین خبر

کاشانی: مجبور به استعفا شدم

منبع
ميزان
بروزرسانی
کاشانی: مجبور به استعفا شدم

ميزان/ مديرعامل سابق باشگاه سايپا گفت: فضا براي ادامه کار من در سايپا فراهم نبود و مجبور به استعفا شدم.

حبيب کاشاني در ارتباط با کناره‌گيري خود از مديرعاملي باشگاه سايپا اظهار داشت: مجبور شدم بعد از چندماه که کارم را در باشگاه سايپا آغاز کرده بودم، از مديرعاملي باشگاه استعفا دهم. در اين مدت کار‌هاي خوبي در اين باشگاه انجام شد و توانستيم تيم جوان سايپا را در ليگ برتر نگه داريم.
وي در ادامه در خصوص کار‌هايي که در دوران مديريت او در باشگاه سايپا انجام شد، تصريح کرد: ما در اين مدت توانستيم بدهي‌هاي سايپا را پرداخت کنيم و پنجره نقل و انتقالاتي باشگاه را که با حکم کميته استيناف فدراسيون فوتبال بسته شده بود، باز کرديم تا اين تيم بتواند در تابستان جاري به تقويت خود بپردازد.
مديرعامل مستعفي باشگاه سايپا در پايان پيرامون دلايل استعفاي خود خاطرنشان کرد: در اين اواخر متوجه شدم فضا براي ادامه کار من فراهم نيست و به همين دليل استعفا دادم تا فضا را براي مسئولان سايپا در راستاي انتخاب مديران جديد باز کنم. خوشحالم که در مدت حضورم کار‌هاي زيادي در حوزه‌هاي زيربنايي و مديريتي در اين باشگاه انجام داديم. اميدوارم در فصل آينده شاهد موفقيت بيشتر تيم فوتبال سايپا باشيم.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره