ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل استقلال

ايلنا/ سرمربي پرسپوليس با رسيدن نوراللهي به ترکيب اصلي دستش در چينش نفرات اصلي باز است.
پرسپوليس بايد در دربي حساس روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادي از استقلال ميزباني کند و اين ديدار که در مرحله نيمه نهايي جام حذفي برگزار ميشود يکي از فيناليست هاي اين دور رقابتها را مشخص ميکند.
پرسپوليس در اين ديدار تيم کاملي از نفرات خود را در اختيار دارد و غايب ويژهاي ندارد و تنها نگراني روزهاي اخير تيم مصدوميت جزئي احمد نوراللهي بود که با تلاشهاي کادر پزشکي مشکلش برطرف شده و ميتواند در ترکيب تيمش به ميدان برود.
در دروازه پرسپوليس مثل هميشه شاهد حضور بوژيدار رادوشوويچ هستيم که بعد از بيرانوند به جايگاه اصلي در دروازه سرخپوشان رسيد ولي برخلاف هفتههايي که در حضور بيرانوند در ترکيب قرار ميگرفت آن عملکرد و آمار فوقالعاده را نداشته است. نتيجه بازي پرسپوليس ارتباط مستقيمي به عملکرد رادو و آمادگي او دارد.
در مرکز خط دفاع هم مثل اکثر ديدارهاي اين فصل شاهد حضور همزمان شجاع خليلزاده و محمدحسين کنعانيزادگان هستيم و کاپيتان جلال حسيني از روي نيمکت کار همتيميهايش را دنبال خواهد کرد. در سمت راست مهدي شيري که يکي از ثابت ترين بازيکنان اين فصل پرسپوليس بوده بازي خواهد کرد و در سوي ديگر پست دفاع چپ که در طول فصل به بازيکنان مختلفي در اين تيم رسيد در اين ديدار در اختيار محمد نادري است که عملکرد خوبي در هفتههاي اخير داشته است.
با آمادگي و رسيدن احمد نوراللهي به بازي او مثل هميشه در کنار کمال کاميابينيا دو هافبک دفاعي سرخپوشان خواهند بود و هافبکهاي هجومي پرسپوليس هم بشار رسن در سمت راست که عملکرد خوبي در ديدار اخير مقابل سايپا داشت و وحيد اميري در سمت چپ که او هم وضعيت خوبي دارد بازي خواهند کرد.
در خط حمله مهدي ترابي، ستاره اين فصل سرخپوشان بازي خواهد کرد و يک خط جلوتر از او علي عليپور بازي ميکند که بعد از نيمکت نشيني و ناراحتيهايي که برايش پيش آمده بود به ترکيب اصلي برگشته و اميد دارد تا بازهم بتواند در دربي گلزني کند.
ترکيب احتمالي پرسپوليس در دربي پايتخت:
بوژيدار رادوشوويچ، شجاع خليل زاده، محمدحسين کنعاني زادگان، مهدي شيري، محمد نادري، کمال کاميابي نيا، احمد نوراللهي، بشار رسن، وحيد اميري، مهدي ترابي، علي عليپور