از شکست در دربی تا شکاف در باشگاه/ آرامش از دست رفته یحیی


مهر/ سرمربي پرسپوليس پس از باخت مقابل استقلال مسائلي را به عنوان دلايل اين باخت عنوان کرد که بازتاب چندان مثبتي در رسانهها و بين هواداران نداشت. او پيکان انتقاداتش را به سمت باشگاه گرفت.
تيم فوتبال پرسپوليس دربي نود و سوم پايتخت را با شکست در ضربات پنالتي مقابل استقلال تهران به پايان رساند تا قهرمان نوزدهمين دوره ليگ برتر نتواند به فينال جام حذفي برسد.
يحيي گل محمدي که قصد داشت همچون سال آخر مربيگري برانکو ايوانکوويچ در پرسپوليس سه گانه قهرماني را به ارمغان بياورد با باخت چهارشنبه شب گذشته مقابل رقيب سنتي سرخها به آرزويش نرسيد. باختي که سبب شد تا يحيي آرامش هميشگي خود را از دست بدهد.
انتقاد از داور دربي
سرمربي سرخپوشان پايتخت پس از باخت مقابل استقلال تهران در نشست خبري حاضر شد و داوري پيام حيدري را زير سوال برد. او همچون ساير پرسپوليسيها قبل از برگزاري بازي راجع به سود استقلال از سوتهاي داوري صحبت کرد و معتقد بود تيمهاي زيادي در راه رسيدن استقلال به فينال جام حذفي از سوي داوران متضرر شده اند.
سرمربي سرخپوشان پايتخت در حالي صحبت از اشتباهات داوري در دربي ۹۳ کرد که به اعتقاد اکثر کارشناسان اين حوزه، پيام حيدري اشتباه تأثيرگذاري در نتيجه نداشته است.
انتقاد از منتقدان به خاطر گرفتن ايراد!
گل محمدي وقتي در نشست خبري خود پس از شکست مقابل استقلال تهران در ضربات پنالتي با سوالات خبرنگاران که به صورت آنلاين در خصوص ايجاد تغيير ناگهاني در ترکيب اصلي و تغيير دوباره آن در همان نيمه اول روبرو شد، گفت: کسي نميتواند درباره ترکيب تيم نظر بدهد. لطفاً در اين باره صحبتي نشود. به هر حال کادر فني ميتواند در اين زمينه تصميم گيري کند و صلاح دانستيم با چنين ترکيبي وارد زمين شويم.
وي که به نظر ميرسيد انتظار انتقاد فني نداشت، از منتقدان خود خواست تا سکوت کند و ايرادي به تصميمات وي نگيرند.
چه کسي در داخل باشگاه آرامش يحيي را به هم ميزند؟!
گل محمدي که بايستي تيمش را براي ادامه رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا که از ۲۴ شهريور ماه به صورت متمرکز در کشور قطر برگزار ميشود، آماده کند با مشکلات جدي در جذب بازيکن از سوي باشگاه روبرو است. غفلت مديران سرخپوشان در حالي رقم ميخورد که گل محمدي ليست خريد خود را در اختيار آنان قرار داده است.
سرمربي پرسپوليس از مديران باشگاه و در رأس آنها مهدي رسول پناه خواست تا از خواب خرگوشي بيدار شده و بازيکنان مدنظرش را جلب کند. باشگاهي که به جاي تزريق آرامش به کادر فني خود پس از فصلي فرسايشي در کنار آنان نيست تا آرامش هميشگي يحيي را خدشه دار کرده و صداي اين مربي را دربياورد.
گل محمدي که به نظر ميرسد باخت در دربي ۹۳ را هضم نکرده است صبح پنج شنبه اقدام به انتشار پستي عليه يکي از کارمندان باشگاه پرسپوليس کرده و او را متهم به برگزاري دربي در اين تاريخ عنوان کرده است. او همچنين اعلام کرد پرسپوليس نيازي به دشمن ندارد چون در «خودي» ها دشمن زياد دارد.
پستي که گل محمدي خيلي زود از صفحه شخصي اش پاک کرد اما ديگر نميتوان رابطه تيره سرمربي با ارکان مديريت باشگاه را کتمان کرد.
تفاوت باخت استقلال و پرسپوليس در سه ضربه پنالتي بود. در صورتي که چينش بازيکنان پرسپوليس در پنالتي بهتر بود شايد الان سرخپوشان در حال شادي براي صعود به فينال بودند و گل محمدي هم توجيهات متعدد را براي باخت خود عنوان نميکرد.