مسی و رونالدو همبازی میشوند؟
ورزش 3/ خوان کوادرادو ستاره کلمبيايي يوونتوس ميگويد بعيد ميداند ليونل مسي به يوونتوس ملحق شده و در اين تيم با کريستيانو رونالدو همبازي شود.
خوان کوادرادو، مهاجم کلمبيايي يوونتوس ميگويد بر خلاف برخي شايعات اخير او بعيد ميداند ليونل مسي به يووه پيوسته و در اين تيم با کريستيانو رونالدو رقيب بزرگش همبازي شود.
مسي اخيراً با ارسال فکسي براي دفتر مديريت بارسا اعلام کرد قصد دارد از اين تيم جدا شود. اين بمب خبري کافي بود تا موجي از شايعات درباره مقصد احتمالي او مطرح شود. يوونتوس يکي از تيمهايي بود که نامش به عنوان مقصد احتمالي مسي مطرح شده بود. هر چند بر اساس اين گمانه زني ها احتمال انتقال مسي به سيتي و پاري سن ژرمن بيشتر از يوونتوس به نظر مي رسد.
خوان کوادرادو مهاجم کلمبيايي يوونتوس حالا در گفتگو با شبکه ESPN ميگويد انجام چنين انتقالي را بعيد ميداند. کوادرادو در اين باره گفت: " اصلاً نمي توانم چنين چيزي را تصور کنم. واقعيت اين است که بعيد مي دانم".
ستاره کلمبيايي يوونتوس در ادامه گفت: " البته اين را هم نبايد ناديده گرفت که کريستيانو هم وقتي گفته ميشود قصد دارد با ترک رئال راهي يووه شود خيليها باور نميکردند و ميگفتند امکان ندارد ولي ناگهان او از راه رسيد و پيراهن يوونتوس را پوشيد".