مهر/ فهرست ۱۰ رشته‌ايِ ورزش ايران براي بازي‌هاي ساحلي آسيا که به سال آينده موکول شده است، تنها در صورتي تغيير مي‌کند که ستاد عالي با لحاظ کردن شرط مدال آوري قصد جابه جايي رشته ها را داشته باشد.

قرار بود بازي‌هاي ساحلي آسيا ۲۸ نوامبر تا ۶ دسامبر سال جاري ميلادي در سانيا چين برگزار شود اما بعد از تصميم دولت چين براي لغو تمام رويدادهاي ورزشي در اين کشور تا پايان سال ۲۰۲۰ - به دليل بحران کرونا - اين دوره بازي‌ها نيز ملغي اعلام شد.
در همين راستا شوراي المپيک آسيا زمان جديدي را براي بازي‌هاي ساحلي مشخص کرد که حکايت از برگزاري آن در بازه زماني ۲ تا ۱۰ آوريل ۲۰۲۱ دارد.
با وجود تأخير بازي‌هاي ساحلي آسيا و تعويق تقريباً يک ساله آن، کميته ملي المپيک همچنان اعزام کاروان به اين بازي‌ها را در برنامه دارد. اين کميته پيش از اين و با تصويب ستاد عالي بازي‌هاي المپيک و آسيايي که وزير ورزش رياست آن را بر عهده دارد اعزام ورزشکاران ۱۰ رشته به سانيا را مصوب کرده بود.
فوتبال، واليبال، هندبال، کبدي، کشتي، دوميداني، شنا، واترپلو، سنگنوردي (مردان) همراه با بسکتبال سه به سه و کبدي (بانوان) رشته‌هايي هستند که براي اعزام به سانيا از مديران ورزش مجوز لازم را گرفتند. اگرچه رويداد مربوط به سانيا سال آينده برگزار مي‌شود اما قرار نيست در فهرست اين رشته‌ها تغييري اعمال شود مگر اينکه شرط موردنظر براي انتخاب و نهايي شدن آنها ناديده گرفته شود.
ستاد عالي بازي‌هاي المپيک و آسيايي با تاکيد بر مدال آوري به عنوان شرط اصلي، وضعيت رشته‌هايي که شانس اعزام به بازي‌هاي ساحلي آسيا را داشتند، بررسي و اعزام ورزشکاران اين ۱۰ رشته را مصوب کرد. بنابراين احتمال تصميم گيري جديد در رابطه با اين رشته‌ها بعيد است مگر اينکه شرايط آنها تغيير داشته باشد.
پيمان فخري رئيس مرکز نظارت بر تيم‌هاي ملي کميته ملي المپيک در گفتگو با خبرنگار مهر در اين زمينه گفت: رشته‌هاي مصوب براي اعزام به بازي‌هاي ساحلي آسيا نتيجه يک کارشناسي بودند. بنابراين کماکان اعزام ورزشکاران اين رشته‌ها به سانيا قطعي است در عين حال اما شرط مدال آوري هم مي‌تواند تعيين کننده باشد.
وي تصريح کرد: فعلاً تصميمي براي حذف يا اضافه کردن رشته‌اي جديد به فهرست رشته‌هاي اعزامي به سانيا نداريم اما قطعاً شرايط موجود در زمان اعزام مي‌تواند تعيين کننده باشد. احتمال اينکه رشته‌اي کم شود، بعيد است اما اينکه با لحاظ کردن شرط مدال آوري رشته‌اي جديد اضافه کنيم، دور از ذهن نيست.
فخري يادآور شد: پيش از اين تمام اقدامات لازم براي اعزام ورزشکاران ۱۰ رشته موردنظر انجام شده بود که با تأخير بازي‌ها مواجه شديم. هر زمان از سوي چين درخواست انجام ادامه اقدامات براي اين بازي‌ها مطرح شد، تصميم گيري هاي جديد اتخاذ و اعلام مي‌شود.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد