نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

برانکو: تنها خواسته‌ام از باشگاه این بود که با احترام با من رفتار می‌کردند

منبع
تسنيم
بروزرسانی
برانکو: تنها خواسته‌ام از باشگاه این بود که با احترام با من رفتار می‌کردند

تسنيم/ سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس ضمن گلايه از بي‌تعهدي مديران باشگاه پرسپوليس نسبت به پرداخت مطالباتش، از هواداران اين تيم بابت حمايت‌هاي‌شان قدرداني کرد.
باشگاه پرسپوليس قرار بود تا امروز (جمعه 21 شهريور) مابقي طلب برانکو را طبق ضرب‌الاجل تعيين‌شده از سوي فيفا پرداخت کند، اما اين کار صورت نگرفت و باشگاه نامه‌اي به سرمربي پيشين خود زد و فرصتي 20 تا 30 روزه ديگر براي پرداخت مطالبات وي خواسته که با مخالف او و وکليش مواجه شده است. با اين شرايط فيفا به طور اتوماتيک پرسپوليس را از پنجره نقل‌وانتقالات محروم خواهد کرد و مجازات‌هاي بعدي هم در صورت عدم پرداخت اين طلب، اعمال خواهد شد. در روزهاي اخير اما هواداران پرسپوليس در شبکه‌هاي اجتماعي نسبت به عدم توجه مديران باشگاه پرسپوليس به موضوع پرداخت طلب برانکو واکنش شديدي نشان داده‌اند و خواهان تسويه‌حساب هر چه سريع‌تر با سرمربي پيشين خود شده‌اند.
برانکو ايوانکوويچ در واکنش به حمايت هواداران پرسپوليس که در روزهاي اخير در شبکه‌هاي اجتماعي خواهان پرداخت هر چه سريع‌تر مطالبات سرمربي پيشين و موفق خود شده‌اند، گفت: از تمامي هواداران پرسپوليس بابت عشق و محبتي که نسبت به من داشته‌اند، قدرداني مي‌کنم و من هم به آنها عشق مي‌ورزم. پرسپوليس و هوادارانش بابت لحظاتي که با هم داشته‌ايم، بابت کارهايي که با هم انجامش داديم و بابت بزرگترين موفقيت‌هاي تاريخ باشگاه، تا پايان عمرم در قلبم خواهند بود.
وي تصريح کرد: شايد برخي هنوز نسبت به توانايي‌هايي مربيگري من ترديد داشته باشند، اما هيچ وقت کسي شخصيت، صداقت و حرفه‌اي‌گري من را زيرسئوال نبرده و ترديدي نسبت به اين موارد نداشته است. تنها خواسته من از باشگاه پرسپوليس اين بود که همان‌طور که من با آنها رفتار کردم، با احترام با من رفتار مي‌کردند و طلب من را طبق قراردادي که با هم داشتيم، پرداخت مي‌کردند. بار ديگر از هواداران پرسپوليس قدرداني مي‌کنم و مي‌خواهم بگويم که عاشق‌شان هستم.
پرسپوليس در زمان حضور برانکو، يکي از بهترين دوره‌هاي خود را در تاريخش تجربه کرد و هفت جام مختلف از جمله سه قهرماني متوالي در ليگ برتر را تجربه کرد و تا فينال ليگ قهرمانان آسيا هم پيشروي کرد.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره