نماد آخرین خبر

شرایط بازی شهرخودرو و الاهلی امارات از زبان محمد نوازی

منبع
ميزان
بروزرسانی
شرایط بازی شهرخودرو و الاهلی امارات از زبان محمد نوازی

ميزان/ مربي تيم شهرخودرو با تبريک به تيم الاهلي امارات، به تشريح شرايط بازي پرداخت.
 محمد نوازي بعد از شکست شهرخودرو مقابل الاهلي امارات اظهار داشت: به تيم حريف تبريک مي‌گويم. شرايط بازي به شکلي رقم خورد که در نيمه اول تيم ما کمي عقب بازي کرد، اما بازيکنان ما تلاش خيلي خوبي داشتند.
وي افزود: بر خلاف جريان بازي گل را دريافت کرديم و داور يک پنالتي براي تيم ما نگرفت. آن زماني که داور پنالتي را براي ما نگرفت بازي مساوي بود و اگر آن صحنه به سود تيم ما اعلام مي‌شد شايد شرايط بازي از اين رو به آن رو بر مي‌گشت، اما بعد از اينکه آن صحنه پنالتي به سود ما اعلام نشد به مشکل خورديم.
مربي تيم شهرخودرو تصريح کرد: شرايط تيم ما در بازي امشب خيلي خوب بود در صورتي که سه هفته است با اين تيم کارمان را شروع کرديم. يک توپ هم به تير دروازه زديم و در کل از بازيکنان تيممان راضي هستيم. اميدوارم استراحت خوبي داشته باشيم و براي بازي بعد آماده شويم.
نوازي در خصوص وضعيت استاديوم محل برگزاري مسابقه گفت: من فکر مي‌کنم شرايط خوب بود، هر کشوري ميزباني را قبول نمي‌کند و جاي تشکر دارد، اما نواقصي وجود دارد و حتي در هتل وضعيت چندان خوبي نداريم.
وي با اشاره به شرايط تهويه‌اي که براي اين بازي‌ها در نظر گرفته شده تاکيد کرد: من اين همه در کشور‌هاي عربي بازي کردم، ولي هرگز چنين سيستمي را نديدم. حتي در کنار زمين احساس سرما مي‌کردم. مسلماً براي بازيکنان وسط زمين شرايط ايده‌آل بود و اگر اين تهويه مطبوع نبود، هر دو تيم در دقايق پاياني به مشکل مي‌خوردند. اميدوارم که قطر بتواند جام جهاني را به همين شکل به خوبي انجام دهد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره