ایرانسل پول شیخ دیاباته را پرداخت کرد!

ايلنا/ در شرايطي که مهاجم ماليايي استقلال اين باشگاه را با ارسال نامهاي در خصوص تعهدات مالياش تهديد کرده بود، آنها موفق به دريافت منابعي براي بستن اين پرونده شدند.
شيخ دياباته، مهاجم گلزن استقلال در شرايطي به اردوي اين تيم اضافه شد که ساعاتي بعد از آن، نامهاي از سوي اين بازيکن خطاب به باشگاه ارسال شد که نشان ميداد او به باشگاه تا شنبه (امروز) فرصت داده است تا مطالبات 438هزار دلارياش را پرداخت کند و در غير اينصورت اين فرصت براي او مهيا خواهد بود تا قراردادش را فسخ کند.
اکنون اما گفته ميشود باشگاه استقلال موفق شده منبع 10 ميلياردي براي پرداخت مطالبات اين بازيکن و همچنين هرويه ميليچ تامين کند. در اين زمينه ايرانسل که در فصل و همچنين در اين فصل اسپانسري باشگاه را عهده دار بوده، اقدام به پرداخت 10 ميليارد به حساب باشگاه کرده و از اين بخش قرار است مطالبات مهاجم ماليايي تيم پرداخت شود.
شيخ دياباته البته بخشي از مطالبات 438هزار دلاري که در نامهاش به باشگاه ادعا کرده بود را پيش از حضور در اردوي دوحه دريافت کرده بود و بر اساس آن راهي قطر شده بود. اکنون با پرداخت اين مطالبات، ماجراي شيخ دياباته و استقلال به پايان رسيده و اين بازيکن بدون مشکل تيم را در ادامه مسابقات و احتمالا فصل آينده همراهي خواهد کرد.