نماد آخرین خبر

ستایش مربی حریف از رفتار کلوپ

منبع
ورزش 3
بروزرسانی

ورزش 3/ سرمربي لينکلن‌سيتي تيمي که در جام اتحاديه 7-2 از ليورپول شکست خورد از يورگن کلوپ به دليل رفتار درست و احترام‌آميز با اين تيم تمجيد کرد.
ليورپول ديروز در مرحله سوم جام اتحاديه انگليس به مصاف تيم کوچک لينکلن سيتي رفت و در يک باز راحت حريفش را 7-2 شکست داد. اما در پايان بازي سرمربي لينکلن زبان به ستايش از يورگن کلوپ گشود و گفت رفتار او در پايان بازي و برخورد احترام آميزش با حريف نشان دهنده طبع بالا و اخلاق درست او است.
درحاليکه برخي مربيان بعد از چنين پيروزي‌هايي زمان را براي تعريف و تمجيد از تيمشان و خودشان يا حتي تحقير حريف مناسب مي بينند يورگن کلوپ بعد از سوت پايان مسابقه سريعاً به سراغ اپلتون سرمربي لينکلن رفت و بازي تيمش را به او تبريک گفت.
اپلتون در پايان بازي با تمجيد از اين رفتار کلوپ گفت: " يورگن بعد از بازي سراغ من آمد و گفت خوب بازي کرديد و برايتان در ادامه فصل آرزوي موفقيت مي‌کنم. اين ژست قشنگي از طرف او بود".
سرمربي لينکلن سپس به ستايش از سرمربي ليورپول و تيمش پرداخت و گفت: " يورگن در چند سال اخير کار بزرگي انجام داده. ليورپول ترکيبي عالي از بازيکنان جوان و باتجربه دارد. در نيمه اول ديديم که ليورپوليها در تمام کنندگي و استفاده از فرصتها چقدر استادند. حتي اگر يک سطل را گوشه تير دروازه مي گذاشتيم آنها هر دفعه مي توانستند با توپ به آن بزنند. يعني ضربات آخرشان اينقدر دقيق بود".


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره