جلوی این بایرنمونیخ را میتوان گرفت؟

خبر ورزشي/ در سال ۲۰۲۰ ديگر تيمي نبوده که بتواند باوارياييها را شکست دهد.
۱۲۰ دقيقه نبرد در بوداپست، جايي که دوباره هواداران فرصت پيدا کردند بازي تيمهاي محبوبشان را از نزديک ببينند. بايرنمونيخ توقفناپذير است و در سوپرجام هم هرطور بود موفق شد ۲ بر يک سويا را شکست دهد و براي دومين مرتبه قهرمان سوپرجام شود، اما آندلوسيها بايد به خودشان ببالند که پس از مدتها اولين تيمي بودند که بايرن را در ۹۰ دقيقه متوقف کردند. نکاتي از نبردي که در نهايت جام آن بر فراز دستان کاپيتان مانوئل نوير آرام گرفت را مرور خواهيم کرد.
قاتل خونسرد
وقتي دقيقه ۱۳ آن خطا روي ايوان راکيتيچ در محوطه جريمه بايرن توسط داويد آلابا رخ داد و لوکاس اوکامپوس از گل کردن پنالتي بهشدت خوشحال بود، بايد به بازيکنان سويا ميگفتند که راه درازي براي حفظ اين گل در پيش دارند. براي بايرن که فصل قبل در ليگ قهرمانان اروپا به طور ميانگين ۹/۳ گل در هر بازي زده بود، جبران اين گل خورده دشوار به نظر نميرسيد. بازيکنان بايرن خيلي زود روحيهشان را نميبازند و خونسرد پيش ميروند. بارها موقعيت ايجاد کردند تا اينکه به گل تساوي رسيدند. حتي دو مرتبه ديگر هم توسط روبرت لواندوفسکي و لروي سانه به گل رسيدند که يکي آفسايد بود و يکي خطا. بازي که در ۹۰ دقيقه مساوي شد هم انگار نه انگار اتفاقي رخ داده. همان برنامه هميشگي بايرن پيش رفت تا اينکه سرانجام به گل برتري که ميخواستند، رسيدند. دوام آوردن مقابل ضربات اين قاتل خونسرد، ساده نيست.
۴ و بيشتر
در حال حاضر تيمي هست که بتواند اين بايرن را مغلوب کند؟ نميتوان مدعي شد تيمي وجود دارد که شکستناپذير باشد، اما اينکه براي مدت طولاني تيمتان نبازد همين ميشود که ميبينيد. در همان هفتههاي ابتدايي حضور هانسي فليک بهعنوان سرمربي بايرن که البته در ابتدا موقت هم بود، تيمش ۲ بازي را به بايرلورکوزن و مونشنگلادباخ باخت، اما بعد از آن و در سال ۲۰۲۰ ديگر تيمي نبود که بتواند باوارياييها را شکست دهد. البته بعد از تساوي مقابل لايپزيش، سويا دومين تيمي بود که موفق شد در ۹۰ دقيقه با بايرن مساوي کند، با اين حال نتيجه اين بازي در ۱۲۰ دقيقه تعيين شد. ۳۸ بازي است که فليک مربي بايرن شده، تيمش ۳۲ بازي است که نباخته و ۲۳ بازي متوالي اخير را برده. در اين مدت ۴ جام بايرن گرفته، يعني به عبارتي در هر ۹.۵ بازي يک جام! آمار خارق العادهاي که نشان ميدهد حالا حالاها قرار نيست بايرن سير شود. مانوئل نوير بعد از اين قهرماني نوشت: «چهارمي را گرفتيم و هنوز سير نشدهايم.»
هيولا برگشت
مانوئل نوير، ديوارِ بايرنمونيخ که سالهاي گذشته با سبک دروازهبانياش برجسته شد و افتخارات پرشماري کسب کرد، برگشته. بعد از مصدوميت سخت فصل ۲۰۱۸-۲۰۱۷ و پس از آن آسيبديدگي در فصل ۲۰۱۹-۲۰۱۸، بسياري دوران نوير را تمامشده تلقي کردند، اما او به تدريج نقطه قابل اتکاي باوارياييها شد. در ۳۴ سالگي هنوز اشتياق براي درخشيدن دارد و به قول معروف ولکنِ موفقيت نيست. او در فينال ليگ قهرمانان موقعيت تکبهتک را از نيمار گرفت و اجازه نداد بايرن خيلي زود از حريف قدرتمندش عقب بيفتد. در ديدار سوپرجام هم النصيري نتوانست ضربه کاري را به او بزند. نوير ميدانست چه توپ ارزشمندي را گرفته. در واقع قبل از گل برتري خاوي مارتينس، نوير با گرفتن آن تکبهتک يک گل زد. هيولا برگشته است.