نماد آخرین خبر

دستمزد بازیکن لیگ برتری ۲۰ برابر شده است

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
دستمزد بازیکن لیگ برتری ۲۰ برابر شده است

خبر ورزشي/ مدير‌عامل باشگاه نساجي مي‌گويد دستمزد يکي از بازيکناني که فصل گذشته در ترکيب ثابت اين تيم حضور داشته ۲۰ برابر شده و طبيعي بود باشگاه نساجي قادر به حفظ او نباشد.
علي اميري، مدير‌عامل باشگاه نساجي در اين‌باره مي‌گويد: «متأسفانه در فصل گذشته قرارداد‌هاي يک‌ساله با بازيکنان بسته شد و جدايي بازيکناني نظير حقيقي، ميري يا شجاعي هيچ‌گونه آورده‌اي براي باشگاه نداشت ولي ما امسال حداقل مدت زمان قراردادهاي‌مان ۲ ساله بود تا نساجي براي سال‌هاي آينده مشکلي نداشته باشد. مواردي ديده‌ايم که با بعضي از بازيکنان تا ۲۰ برابر رقم سال گذشته، قرارداد امضا شده است. اميدوارم دستگاه‌هاي نظارتي به اين قضايا ورود کنند. اگر به همين نحو پيش برويم، باشگاه‌هاي خصوصي نابود مي‌شوند. باشگاه‌هاي خصوصي بازيکن‌سازي مي‌کنند و باشگاه‌هاي دولتي با يک ارقام نجومي آن‌ها را جذب مي‌کنند. يکي از بازيکناني که از تيم ما جدا شد، با رقمي ۲۰ برابر قراردادي که با ما داشت، راهي تيم جديدش شد. اميدوارم دستگاه‌ها و ارگان‌هاي نظارتي فکري به حال خرج‌هاي سرسام‌آور باشگاه‌هاي دولتي بکنند. اين باشگاه‌ها، بي‌حساب و کتاب در حال خرج کردن هستند. اين پول، پول بيت‌المال است. در حالي که مردم در شرايط بد اقتصادي به سر مي‌برند، باشگاه‌هاي دولتي هزينه‌هاي زيادي انجام مي‌دهند. بايد نحوه اين هزينه‌ها بررسي بشود.»
حال سؤال مهم اينجاست آيا کيفيت بازيکن جذب شده از سوي باشگاه هم ۲۰ برابر شده است؟ چه تفاوتي بين بازي بازيکني که فصل گذشته در نساجي بازي مي‌کرده و اين فصل حضور در تيم جديد را تجربه مي‌کند، رخ داده که دستمزد او ۲۰ برابر شده؟ بدون شک باشگاهي که بازيکن مورد نظر را در اختيار گرفته نمي‌تواند پاسخ منطقي به اين سؤالات بدهد. به صراحت و با صداي بلند بايد گفت اين باشگاه‌ها هستند که مسبب گراني فوتباليست‌ها هستند نه دلالان. تا وقتي باشگاه‌ها چنين دستمزد‌هايي را پرداخت کنند، به طور حتم دلالان و بازيکنان هم چنين مبالغي را مطالبه خواهند کرد؛ و جالب اينکه باشگاه‌هايي که چنين پول‌هايي به بازيکن مي‌دهند دولتي هستند. از قديم گفته‌اند خرج که از کيسه مهمان بود، حاتم طايي شدن آسان بود؛ و هيچ نظارتي بر عملکرد باشگاه‌ها در تعيين دستمزد‌ها وجود ندارد و بدون شک سقف قرارداد هم کارساز نخواهد بود. تنها يک کلام مي‌توان گفت؛ اين فوتبال افسارگسيخته شده است!


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره