پاختاکور سخت تر از تیمهای عربی/ «مصدومیت» بلای جان استقلال

مهر/ پيشکسوت آبي پوشان گفت: اگر مصدوميتهاي فراوان اجازه دهند، استقلال شايستگي راهيابي به فينال ليگ قهرمانان آسيا را هم دارد.
تيم فوتبال استقلال براي صعود به جمع ۸ تيم برتر قاره آسيا يک نود دقيقه حساس مقابل پاختاکور ازبکستان پيش رو دارد که اين ديدار امشب و از ساعت ۲۱:۱۵ به وقت تهران در دوحه آغاز ميشود.
رضا رجبي پيشکسوت آبي پوشان در اين خصوص به خبرنگار مهر گفت: پيروزي قاطعي که بچهها مقابل الاهلي به دست آوردند روحيه تيم را براي بازي امشب و حتي بازيهاي پيش رو بالا برد و براي همين ميگويم شانس استقلال براي پيروزي به مراتب بيشتر از پاختاکور است.
پيشکسوت آبي پوشان گفت: فوتبال پاختاکور و کلا فوتبال ازبکستان متاثر از فوتبال شوروي سابق و روسيه فعلي است. آنها فوتبالي متکي بر تاکتيک و قدرت را به نمايش ميگذارند و ميتوان کلا ازبکستان را در رده قدرتهاي برتر قاره کهن قرار داد. از نظر من ديدار با پاختاکور ميتواند سخت تر از ديدار مقابل تيمهاي عربي باشد چرا که فوتبال آنها به فوتبال نزديک تر است.
وي در ادامه بيان داشت: استقلال از نظر فني واقعا شايستگيهاي بيشتر از اين را دارد و حتي ميتواند يک پاي فينال رقابتهاي اين فصل باشد. تنها نکته منفي که نگران کننده است، مصدوميتهاي زيادي است که گريبان بازيکنان را ميگيرد. نميدانم اشکال کار کجاست که در اين فصل تيم به اين ميزان مصدوم داشته و هنوز هم مصدوم شدنها ادامه دارد. به نظر ميرسد همه بازيکنان روي لبه تيغ مصدوميت حرکت مي کنند و در هر بازي و تمرين ممکن است بر تعداد مصدومان اضافه شود.
مدافع پيشين آبي پوشان افزود: پنجرههاي بسته هم مزيد بر علت شد تا نگراني از اين بابت افزايش يابد. اگر پنجرههاي نقل و انتقالاتي بسته نبود، بازيکنان جديد ميتوانستند در اين بحبوحه به کمک تيم آمده و باعث شوند فشار کمتري به نفرات فيکس آيد تا ضريب مصدوميت ها و خستگي ها کمتر شود.
رجبي خاطرنشان ساخت: اگر به اميد خدا آبي پوشان امشب از سد پاختاکور عبور کنند، شانس زيادي براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان آسيا دارند.