پیشبازی پرسپولیس-السد؛ نبرد ستاره با ستارهها

آخرين خبر/ پرسپوليس براي رسيدن به مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا بايد از سد يک حريف آشنا عبور کند.
به گزارش فوتبالي، پرسپوليس و السد طي چند فصل گذشته بارها با هم در ليگ قهرمانان بازي کردند و دو طرف کاملا از يکديگر شناخت دارند.ژاوي از پرسپوليس به عنوان بهترين تيم ايران ياد کرده و به شاگردانش گفته که بايد در اين ديدار، پرشور ظاهر شوند چرا که بازي با پرسپوليس حکم فينال را برايشان دارد.
جدال ستاره با ستارهها: سرمربي پرسپوليس به نکته جالبي درباره اين بازي اشاره کرده است. يحيي گفته السد ستارههاي زيادي دارد اما پرسپوليس فقط يک ستاره دارد که آن هم تيم پرسپوليس است . يحيي اين نکته را هم اضافه کرد که تيمش براي بردن السد، بايد نهايت تمرکز را داشته باشد.
تيمي پر از ستاره: گلمحمدي راست ميگويد که السد تيم پرستارهاي است. جدا از ژاوي افسانهاي که هدايت تيم قطري را به عهده دارد، سرشناسترين ستاره فعلي السد، سانتي کازولا است که سابقه بازي در تيمهاي بزرگ اروپاي را دارد و حالا به حاشيه خليج فارس آمده تا در السد بازي کند. بغداد بونجاح و اکرم عفيف هم که نيازي به معرفي ندارند. خط حمله السد واقعا ترسناک است و آمار گلهاي اين تيم هم به خوبي اين موضوع را ثابت ميکند. شاگردان ژاوي 14 گل در مرحله گروهي به ثمر رساندهاند تا صاحب قويترين خط حمله ليگ قهرمانان باشند.
تيم شوتزن: السد با ۸۴ شوت، شوتزن ترين تيم ليگ قهرمانان است. بغداد بونجاح هم با ۱۸ شوت، شوتزن ترين بازيکن مسابقات است.
نتيجه بازي قبلي: پرسپوليس در يک بازي کم نقص موفق شد با نتيجه 0-4 شارجه را شکست دهد و السد در روزي که به تعدادي از بازيکنان اصلياش استراحت داده بود، 1-2 به سپاهان باخت.