دوری ادامهدار حسینی از بازیهای ترابزون

ورزش 3/ ترابزون اسپور در حالي مقابل يني مالاتيااسپور قرار ميگيرد که مدافع ايراني خود را در اختيار ندارد.
ديدارهاي هفته سوم سوپر ليگ ترکيه در جريان است که در يکي از آنها، تيم ترابزون اسپور که سيد مجيد حسيني در آن عضويت دارد، از ساعت ۱۹:۳۰ امشب مقابل يني مالاتيا اسپور قرار ميگيرد.
سيد مجيد حسيني که در دو ديدار اخير ترابزون اسپور جزو فهرست مسابقات نبوده، با وجود حضور در تمرينات اين تيم امشب هم در ليست بازي با يني مالاتيا اسپور جاي نگرفته است.
مليپوش ايراني ترابزون اسپور که سومين سال حضورش در اين باشگاه را آغاز کرده، دو فصل قبل ۲۵ بازي و سال گذشته ۱۶ بازي در سوپر ليگ ترکيه انجام داد، اما در فصل جديد اين فرصت را به دست نياورده است.
تيم ترابزون اسپور در دو هفته ابتدايي فصل ۲۱-۲۰۲۰ سوپر ليگ ترکيه يک شکست مقابل بشيکتاش و يک تساوي برابر دنيزلي اسپور داشته است.