نماد آخرین خبر

مظفری‌زاده: گل پرسپولیس و پنالتی النصر درست بود

منبع
فارس
بروزرسانی
مظفری‌زاده: گل پرسپولیس و پنالتی النصر درست بود

فارس/ داور بين‌المللي سابق فوتبال ايران گفت: گل پرسپوليس و پنالتي النصر کاملا درست بود و تيم داوري سنگاپوري به خوبي قضاوت کرد.
سعيد مظفري‌زاده در مورد نحوه قضاوت محمدتقي جعفري داور سنگاپوري ديدار پرسپوليس و النصر در نيمه اول اظهار داشت: تيم داوري سنگاپوري اين بازي در نيمه اول قضاوت بسيار خوبي انجام دادند و تمام تصميماتي که در نيمه اول گرفتند صحيح بود.
وي افزود: در دقيقه 20 مسابقه در حالي که شجاع خليل‌زاده تعادل خودش را از دست داده بود با حرکتي ريسکي پاي خود را به سمت مهاجم النصر انداخت که در آخرين لحظه پاي خودش را جمع کرد که خطايي اتفاق نيفتاد و تصميم داور براي ادامه بازي صحيح بود.
داور بين‌المللي سابق فوتبال ايران افزود: در دقيقه 36 بشار رسن با بي‌احتياطي با زدن پشت پا به مهاجم النصر عربستان مرتکب خطاي پنالتي شد و داور در اين صحنه زاويه ديد خوبي داشت و به درستي پنالتي را براي النصر اعلام کرد.
مظفري‌زاده با اشاره به گل پرسپوليس در دقيقه 42 گفت: اميري در آن صحنه بدون خطا  توپ بازيکن النصر را زد و تصميم داور مبني بر ادامه بازي درست بود و گل پرسپوليس هم در شرايط کاملاً صحيح به ثمر رسيد.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره