نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

دیدار پرسپولیس و النصر به وقت اضافه کشید

منبع
مهر
بروزرسانی
دیدار پرسپولیس و النصر به وقت اضافه کشید

مهر/ بعد از تساوي دو تيم فوتبال پرسپوليس ايران و النصر عربستان در پايان ۹۰ دقيقه، بازي دو تيم در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا به وقت‌هاي اضافه کشيد.
تيم هاي فوتلال پرسپوليس ايران و النصر عربستان در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا به مصاف هم رفتند که اين بازي در پايان ۹۰ دقيقه با نتيجه تساوي يک - يک خاتمه يافت.
 حمدالله عبدالرزاق (۳۶ - پنالتي) براي النصر و مهدي عبدي (۴۲) براي پرسپوليس گلزني کردند.
پرسپوليس در اين مسابقه باوجود محروميت يکباره عيسي آل کثير و شوک به سرخپوشان، بازي برابري را با نماينده عربستان انجام داد و حتي در زمان هايي از مسابقه مي توانست از حريفش پيش بيافتد. 
پرسپوليس در نيمه نخست روي خطاي بشار رسن به تيم النصر يک ضربه پنالتي داد و حمدالله اين پنالتي را به گل تبديل کرد. سه دقيقه پيش از پايان نيمه نخست، مهدي عبدي جانشين آل کثير توانست گل تساوي را به ثمر برساند تا خيال پرسپوليس تا اندازه زيادي راحت شود.
در نيمه دوم هم النصر و هم پرسپوليس صاحب موقعيت هاي خوبي براي گلزني شدند اما تلاش آنها براي به ثمر رساندن گل دوم ثمري نداشت.

به اين ترتيب بازي به وقت هاي اضافه کشيد و در صورت تساوي در دو زمان ۱۵ دقيقه، ضربات پنالتي تعيين کننده تيم برنده خواهد بود.
محمد تقي الجعفري داور سنگاپوري در اين مسابقه به شجاع خليل زاده، احسان پهلوان و وحيد اميري از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره