اگر پیروز میشدیم بیانصافی بود!

ورزش 3/ مارچلو بيلسا، سرمربي ليدزيونايتد اميدوار است تيمش در آينده ثبات بيشتري داشته باشد.
ليدزيونايتد امشب و در شرايطي که عملکرد خوبي در مقابل منچسترسيتي ارائه داد، در نهايت به تساوي 1-1 مقابل اين تيم رضايت داد. مارچلو بيلسا در پايان بازي مدعي شد تيمش در بخشي از بازي عملکرد قابل قبولي ارائه داده، اما سيتي نيز در دقايق زيادي از مسابقه تيم برتر ميدان بوده است.
مارچلو بيلسا گفت: "اگر ما در اين بازي برنده مي شديم انصاف رعايت نمي شد. پيروزي در اين بازي ممکن بود، اما منصفانه نبود. ما بايد در نيمي از جريان بازي از نظر فيزيکي آماده تر عمل مي کرديم تا شرايط بهتري نسبت به سيتي داشته باشيم. ما بايد در آغاز نيمه اول و پايان نيمه دوم بيشتر در جريان بازي مشارکت پيدا مي کرديم.
در دقايقي ابتدايي بازي ما نمي توانستيم توپ را از بازيکنان سيتي بگيريم و آنها خيلي راحت از ما عبور مي کردند. اما در ادامه در نبردهاي تن به تن و به طور کلي تيمي هجومي تر شديم. در اواخر بازي هم در امور دفاعي و هم هجومي عملکرد خوبي داشتيم، اما طبيعب بود که حريف تحرک بيشتري داشته باشد. در واقع در دقايق ابتدايي بازي سيتي از همه نظر برتر بود، اما وقتي در دقايق پاياني دوباره اين اتفاق رخ داد ديگر ما واکنش مناسبي داشتيم.
در دقايق ابتدايي بازي شروعي پرفراز و نشيب را تجربه کرديم و آنچه من در بازي هاي به دنبال آن هستم ايجاد نظم بيشتر در بازي لستر است و علاقمندم اينگونه برابر حريفان ايستادگي کنيم. تلاش کرديم بازي خوبي ارائه دهيم و سيتي نيز سهم بزرگي در زيبايي بازي داشت. حريف ما تيمي بسيار قدرتمند از نظر جسمي، روحي و فني بود."