مانع بزرگ رسیدن پول به پرسپولیس!

آخرين خبر/ پرسپوليس با صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا به يک درآمد رويايي رسيد.
به گزارش فوتبالي، شاگردان يحيي گل محمدي با شکست النصر عربستان و صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا حساب باشگاه را 2 ميليون و 810 هزار دلار شارژ کردند. باتوجه به بحران مالي اين باشگاه و نياز مبرم به پول براي بازشدن پنجره بسته پرسپوليس، اين مبلغ مي تواند مشکلات باشگاه پرسپوليس را تا حدود زيادي برطرف کرده و پرونده هاي متعددي که در فيفا دارد را ببندد.
پرسپوليس در اين تورنمنت با کسب پيروزي مقابل التعاون، السد، شارجه و پاختاکور ۲۵۰ هزار دلار به دست آورد و با تساوي مقابل النصر و شارجه ۲۰ هزار دلار نيز کسب کرد اما درآمد اصلي از پاداش صعود به مراحل بالاتر است. صعود شاگردان يحيي گل محمدي به يک هشتم ۱۰۰ هزار دلار، صعود به يک چهارم ۱۵۰ هزار دلار، صعود به نيمه نهايي ۲۵۰ هزار دلار و صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا باعث شد تا قر ۲ ميليون دلار درآمدزايي کنند. در صورتي که قرمزها بتوانند در فينال ليگ قهرمانان آسيا به برتري برسند ۴ ميليون و ۸۲۰ هزار دلار درآمدزايي براي آنها خواهد داشت.
درآمدزايي پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا مي تواند اين باشگاه را از بحران مالي که با آن دچار بود به نوعي نجات دهد تا بتوانند با فراغ بال بدهي هاي اين باشگاه به بازيکنان و مربيان خارجي را تسويه کنند اما تحريم ها اجازه انتقال اين پول به ايران را نمي دهد. باشگاه پرسپوليس از الان بايد به فکر حل مشکلات انتقال اين درآمد به داخل کشور باشد. با توجه به تحريم بانک هاي ايراني از سوي آمريکا انتقال اين پول به داخل کشور مي تواند يکي از چالش هاي باشگاه پرسپوليس و رسول پناه باشد ومديرعامل پرسپوليس هم در برنامه ورزش و مردم اعلام کرد، کنفدراسيون فوتبال آسيا در مالزي مثل فيفا در سوييس عمل نمي کند که پول را مستقيم به حساب طلبکاران خارجي بريزد. کنفدراسيون فوتبال آسيا در آخرين نامه اش به فدراسيون فوتبال وباشگاههايي که از رقابتهاي آسيايي سهم دارند گفته است از لحظه اي که برد يا صعودي حاصل مي شود، اين پول متعلق به ايران است و بر اساس تحريم هاي جديد ترامپ، پول ايران نمي تواند به هيچ حسابي منتقل شود و بايد تا پايان زمان تحريم ها در بلوکه کنفدراسيون فوتبال آسيا بماند.
همانطور که قبلا هم در گزارش هايي نوشته بوديم آزاد کردن اين پولها به يک نوع ديپلماسي ورزشي احتياج دارد که بايد از ناحيه وزارت ورزش و جوانان و وزارت امورخارجه پيگيري شود و ظاهرا در توان فدراسيون فوتبال ايران نيست.