نماد آخرین خبر

دعای مادران ایران پشت پرسپولیس بود

منبع
ايسنا
بروزرسانی
دعای مادران ایران پشت پرسپولیس بود

ايسنا/ مربي تيم فوتبال پرسپوليس مي‌گويد دعاي مادران زيادي به پرسپوليس براي موفقيت کمک کرده است.
حميد مطهري درباره ديدار پيروزي پرسپوليس برابر النصر عربستان، اظهار کرد: چند ساعت پيش از مسابقه افشين پيرواني به من و آقاي گل‌محمدي خبر داد که عيسي آل‌کثير محروم شده است. چند دقيقه قبل از جلسه فني ما چنين خبري را شنيديم و بسيار سخت بود در آن شرايط تيم را دوباره جمع کنيم و روحيه بازيکنان را برگردانيم. آل‌کثير واقعا کار خاصي انجام نداد. نمي‌دانم چرا او را محروم کردند؟! واقعا ما تا به کي بايد از اين تصميمات AFC آسيب ببينيم؟
وي افزود: بعد از آن خبر تلخ، همه هم قسم شديم تا همبستگي تيم بيشتر شود. آقاي گل‌محمدي واقعا فوق‌العاده‌ صحبت کردند و به بازيکنان روحيه دادند. ما تيم را آماده بازي کرديم اما واقعا شرايط سختي را داشتيم. به شرافت بازيکنان تيم درود مي‌فرستم که با تمام وجود براي پرسپوليس بازي کردند. شما شرايط داوري را ديديد که چقدر به تيم ما فشار آورد. من زماني اين حرف‌ها را مي‌زنم که بازي را برده‌ايم، بنابراين به دنبال بهانه نيستم اما اين اتفاقات رخ داده است.
او ادامه داد: اين پيروزي بزرگ را به هواداران پرسپوليس تبريک مي‌گويم. خيلي خوشحاليم که مردم ايران را خوشحال کرديم. واقعا خدا را شاکرم که شرمنده مردم ايران نشديم. به بازيکنان خسته نباشيد مي‌گويم که در اين شرايط سخت کار کردند.
مربي تيم فوتبال پرسپوليس تصريح کرد: ما به معناي واقعي کلمه «تيم» هستيم. از بازيکنان بزرگ تيم تشکر مي‌کنم که بازيکنان جديد را پذيرفتند تا ما در زمان کوتاه بتوانيم تيم را هماهنگ کنيم. کار بزرگي واقعا انجام شد. من از تمام تيم، کادر پزشکي، تدارک، مديريت تشکر مي‌کنم که زحمت کشيدند. ما هم به عنوان کادر فني کمترين سهم را در اين موفقيت داشتيم. هميشه گفته‌ايم که مسئوليت باخت براي ماست و پيروزي‌ها براي بقيه است. خدا را شاکرم که مربيان ايراني توانايي‌هايشان را نشان دادند و ثابت کردند مي‌توانند کارهاي بزرگي انجام بدهند. براي موفقيت ما درست است که تنوع تاکتيکي بوده اما مهم‌ترين عامل موفقيت ما، تلاش بازيکنان و حمايت و انرژي مثبت هواداران بوده است.
او همچنين گفت: پيام‌هايي به دست من رسيد که با خواندن آنها گاهي اشک در چشم جمع مي‌شد. پدري پيام داده بود که فرزندش را بيمارستان جواب کرده‌اند، اما فرزندش گفته بود من فينال ليگ قهرمانان آسيا را با پرسپوليس مي‌بينم. بازي که تمام شد من و گل‌محمدي و ساير اعضاي تيم دقايقي از خوشحالي اشک مي‌ريختيم. وقتي همه با صداقت کار کنند دست خدا هم به کمک مي‌کند. من براي پرسپوليس دعاي مادران سرزمينم را حس کردم. دعاي مادر عيسي آل‌کثير هم پشت تيم بود. همه اين دعاها کمک کرد يک نتيجه خوب بگيريم.

مطهري در پايان در پاسخ به اين سوال که آيا پرسپوليس مي‌تواند به قهرماني ليگ قهرمانان آسيا برسد، گفت: هميشه سعي کرديم با طراحي و برنامه پيش برويم. ۱۰۰درصد براي بازي فينال هم فکر مي‌کنيم و با برنامه پيش خواهيم رفت.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره