پاسخ سرمربی سابق پرسپولیس به یک سوال مهم

ايرنا/ سرمربي پيشين تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: بازيکنان پرسپوليس ذاتا برنده هستند و اين ميل به پيروزي است که باعث موفقيت اين تيم شد.
پرسپوليس پس از جدايي برانکو، فصل را با گابريل کالدرون آغاز کرد. اين مربي توانست در نيم فصل اول تيم را در صدر جدول تحويل يحيي گلمحمدي دهد تا اين مربي نيز با پرسپوليس روزهاي خوبي را تجربه کند.
حالا کالدرون درباره موفقيت گلمحمدي در ليگ قهرمانان آسيا و نتايج فوق العاده پرسپوليس ميگويد: «پرسپوليس يک تيم بزرگ در آسياست و در تمام طول فصل فوقالعاده بودند، مخصوصا طوري که رقابت ميکنند، سطح رقابت بازيکنان تيم بي نظير است. ذاتا برنده هستند.»
کالدرون تاکيد ميکند از موفقيت پرسپوليس خوشحال است: «پرسپوليس تيم بزرگي است و سال به سال اين را نشان داده است. پرسپوليس توانست تيمهايي که از لحاظ مالي خيلي قوي بودند را حذف کند، مثل الدحيل در مرحله گروهي، السد و النصر. اين کار را فقط زماني ميتوانيد انجام دهيد که بازيکنان بزرگ و ميل زياد به برنده شدن داشته باشيد.»
آيا پرسپوليس ميتواند جام بگيرد؟ کالدرون ميگويد: «بله. البته هنوز يک فينال باقي مانده است. تيمهايي که به فينال ميرسند، بهترين ها هستند و با يک بازي مي توانند قهرمان شوند و اميدوارم اينطور شود.»