برای سرمربیگری استقلال دو گزینه بیشتر نداریم!

تسنيم/ جواد زرينچه پيشکسوت تيم فوتبال استقلال گفت: در جلسه با وزير ورزش و جوانان بحثي درباره گزينههاي سرمربيگري تيم استقلال نشد.
جواد زرينچه درباره ديدار جمعي از پيشکسوتان تيم فوتبال استقلال با مسعود سلطانيفر، وزير ورزش و جوانان اظهار داشت: نظراتمان را در اين جلسه مطرح و بيپرده با وزير صحبت کرديم. مهمترين مسئله، بدهيهاي باشگاه، تعيين تکليف سرمربي تيم و ديگر مسائل بود. با اين حال اصلا بحثي مطرح نشد که چه کسي سرمربي باشد و چه کسي نباشد. ما بيشتر دغدغههايمان را بازگو کرديم تا برخي مسائل روشن شود.
پيشکسوت تيم فوتبال استقلال در خصوص بحث مخالفت پيشکسوتان با انتخاب محمود فکري و پيشنهاد جواد نکونام براي سرمربيگري استقلال گفت: اصلا درباره شخص خاصي صحبت نشد، چون در حيطه کاري ما نبود. در خصوص کميته فني بحث شد، اما اين مسئله زمانبر است. براي سرمربيگري دو گزينه بيشتر نداريم. الکساندر نوري و محمد تقوي از جمع گزينهها خارج شدند و تنها دو گزينه به نام فکري و نکونام داريم که سرپرست و هيئت مديره باشگاه بايد جمعبندي کنند و به نتيجه برسند.
زرينچه تصريح کرد: مسئوليت کميته پيشکسوتان برعهده کاظم اوليايي است و نزديک به 150 نفر عضو دارد. قرار است 15,20 نفر به باشگاه استقلال معرفي شوند و احمد مددي، سرپرست باشگاه 5,6 نفر را براي حضور در کميته فني انتخاب کند. تشکيل کميته فني براي مراحل بعدي است و با توجه به اينکه 10 آبان ليگ برتر شروع ميشود بحث انتخاب سرمربي و باز شدن پنجره نقل و انتقالات در اولويت قرار دارد.
وي گفت: ما گفتيم که هواداران استقلال بابت اين مسائل نگران هستند و اين سوال را مطرح ميکنند که چرا با وجود اينکه استقلال و پرسپوليس زير نظر وزارت ورزش هستند به يک تيم توجه بيشتري شده و به تيم ديگري توجه نميشود. بيپرده حرف زديم و در اين جلسه گفته شد که بيشترين مشکلات از عدم مديريت بوده و انتخاب معاونان باشگاه هم خوب نبوده است.
پيشکسوت تيم فوتبال استقلال با اشاره به فصل پيشرو يادآور شد: وحدت هواداران و پيشکسوتان کمک موثري به استقلال ميکند تا مسيرش را پيدا کند. اگر هر کسي بخواهد در صفحات مجازي به فکر خودش باشد و يک نفر بگويد نکونام و ديگري فکري، فايدهاي ندارد. اگر استقلال نصف و نيمه زنده است، به خاطر حمايت هواداران است. هواداران ديگر نبايد دنبال گزينه خاصي باشند.
زرينچه در پايان گفت: فکري و نکونام از بچههاي با تعصب استقلال هستند. فکري سالها براي استقلال بازي کرده و مربي اين تيم هم بوده و براي استقلال قهرماني آورده و نياز به حمايت هواداران و پيشکسوتان دارد.