بهاروند: شکایت النصر بهجایی نمیرسد

فارس/ سرپرست فدراسيون فوتبال درباره شکايت تيم النصر عليه تيم پرسپوليس گفت: اين شکايت بهجايي نميرسد و حضور بازيکنان پرسپوليس قانوني بوده است.
حيدر بهاروند در بجنورد طي گفتگويي کوتاه در حاشيه مجمع انتخاباتي هيات فوتبال خراسان شمالي در واکنش به شکايت النصر از تيم پرسپوليس اظهار داشت: برابر بررسيهاي انجامشده حضور بازيکنان پرسپوليس در بازي با النصر در نيمهنهايي جام باشگاههاي آسيا قانوني بوده است.
وي همچنين تأکيد کرد: اين شکايت بهجايي نميرسد و هيچ مشکل قانوني در اين عرصه وجود ندارد.
سرپرست فدراسيون فوتبال همچنين درباره محروميت آل کثير گفت: انتظار اين محروميت را نداشتيم اما نتيجه خوبي در بازي براي تيم ما رقم خورد.
وي درباره تلاشهاي براي کاهش محروميت اين بازيکن تصريح کرد: پيگيريها در حال انجام است.
گفتني است درپي شکايت النصر از تيم پرسپوليس به اتهام استفاده از بازيکن غيرمجاز در رقابت نيمهنهايي جام باشگاههاي آسيا، کنفدراسيون فوتبال آسيا نامهاي به فدراسيون ايران زده تا اين تيم توضيحات خود را راجع به اين موضوع اعلام کند.
پرسپوليس در مسابقه روز شنبه خود برابر تيم النصر عربستان توانست پس از تساوي در وقتهاي قانوني، با نتيجه 5 بر 3 در ضربات پنالتي به پيروزي برسد و به فينال رقابتها راه پيدا کند.