منتظر تماس باشگاه استقلال هستم

ورزش 3/ مهاجم فصل گذشته ذوب آهن که به استقلال برگشته است، منتظر مشخص شدن وضعيتش با اين تيم است.
سجاد آقايي مهاجم فصل گذشته ذوب آهن مي گويد طبق تعهدش به باشگاه استقلال، منتظر اين تيم مي ماند و اميدوار است که به زودي مجددا پيراهن آبي را بر تن کند.
آقايي در مورد وضعيتي فعليش به خبرنگار ورزش سه گفت: قبل از شروع ليگ قهرمانان آقاي سعادتمند با من تماس گرفتند تا براي مذاکره به باشگاه بيايم اما ليست آسيايي رد شده بود و من نتوانستم براي استقلال در اين رقابت ها به ميدان بروم.
او ادامه داد: آقاي سعادتمند به من گفتند بعد از بازگشت استقلال از آسيا قرارداد امضا مي کنيم اما متاسفانه ايشان برکنار شدند و من هم بلاتکليف مانده ام و سپس با آقاي مددي صحبت کردم و قرار است که ايشان به من خبر دهند تا من نيز به سر تمرينات برگردم.
او در مورد بلاتکليفي استقلال در پست هاي مديرعاملي و مربيگري ادامه داد: سه، چهار سال است که اين موضوع براي استقلال رخ مي دهد. اميدوارم که به زودي اين موضوع را حل کنند تا هواداران از ناراحتي در بيايند.
اين بازيکن در مورد اينکه آيا پشيمان نيست از ذوب آهن جدا شده است، گفت: خير، استقلال تيم مورد علاقه من است و خيلي دوست دارم که در اين تيم باشم و بازي کنم. در ذوب آهن به خاطر اختلاف مديرعامل و سرمربي بر سر من شرايطي پيش آمد که نتوانستم بمانم اما براي اين تيم آرزوي موفقيت کنم و اميدوارم هر چه زودتر تکليف من را مشخص کنند تا بتوانم با جان و دل به تيم مورد علاقه ام خدمت کنم.
آقايي در پاسخ به اين سوال که آيا به غير از استقلال با باشگاه ديگري صحبت کرده است يا نه، گفت: من با هيچ باشگاهي در اين مدت صحبت نکرده ام چرا که من با استقلال قرارداد و به اين باشگاه تعهد دارم.
آقايي در پايان افزود: هواداران استقلال هميشه از تيمشان حمايت کرده اند. اميدوارم اگر براي اين تيم به ميدان رفتم، بتوانم جواب محبت هايشان را بدهم. درست است که استقلال شرايط خوبي ندارد و من اين موضوع را درک مي کنم اما عوامل باشگاه در تلاش براي حل مشکلات اين تيم هستند.