نماد آخرین خبر

سلیمی: برخی‌ها در تراکتور سنگ جلوی پایم انداختند

منبع
فارس
بروزرسانی
سلیمی: برخی‌ها در تراکتور سنگ جلوی پایم انداختند

فارس/ مدافع سابق تيم فوتبال تراکتور گفت: مديرعامل جديد تراکتور فردي کاملا حرفه اي است اما برخي افراد که از قبل در اين باشگاه هستند براي جدايي‌ام سنگ انداختند.

ايمان سليمي درباره جدايي‌اش از تيم تراکتور اظهار داشت: به دعوت محمد عليپور مديرعامل جديد باشگاه تراکتور به تبريز رفتم و در جلسه‌اي 2 ساعته با هم صحبت کرديم. هرچند وي دوست داشت در اين تيم بمانم اما تصميم خود را براي جدايي گرفته و از 2-3 ماه قبل دنبال جدايي بودم. به همين دليل در نهايت از تراکتور جدا شدم.
وي افزود: در اينجا بايد اشاره کنم که عليپور واقعاً مديري حرفه‌اي است و به جرأت مي‌توانم بگويم  جزو افرادي است که اگر چند سال مداوم در فوتبال بماند، خيلي به فوتبال کشورمان کمک مي‌کند. وي مدير بي‌نظيري است. قبل از برگزاري جلسه‌ از برخي دوستان نزديک خود شنيده بودم، مديرعامل جديد تراکتور حرفه‌اي به فوتبال نگاه مي‌کند و واقعاً يک مدير به تمام معني است. بايد از پست اينستاگرامي‌اش هم که در صفحه شخصي‌ خود براي من منتشر کرد تشکر کنم. صحبت‌هايي هم که در جلسه با عليپور انجام دادم در چارت حرفه‌اي بود و دوست داشتم در اين 2 سالي که عضو تيم تراکتور بودم با چنين مديري کار مي‌کردم.
مدافع سابق تيم فوتبال تراکتور درباره فعال شدن بند جدايي‌اش از اين تيم گفت:‌ باشگاه مي‌دانست چنين بندي در قراردادم دارم و مي‌توانم با استفاده از آن جدا شوم. البته مذاکراتي با باشگاه داشتم تا در صورت امکان به من تخفيف بدهد يا دست کم شرايط را براي من بهتر کند. هرچند از انجام نشدن اين موضوع مقداري ناراحت شدم و نمي‌دانم چرا زنوزي به عنوان مالک تراکتور تا اين اندازه اصرار داشت 70درصد از مبلغ قرارداد فصل گذشته ام را به سرعت پرداخت کنم تا بتوانم از اين تيم بروم.
سليمي خاطرنشان کرد: به مديران تراکتور گفتم در اين 2 سال پول زيادي از اين باشگاه نگرفته‌‌ام و قرارداد من چندان بالا نبود. با همان پول کم يک خانه براي پدر و مادرم خريدم  و در نهايت مجبور شدم اين خانه را براي فعال کردن بند فسخ قراردادم بفروشم. هر چقدر هم  به مسئولان تراکتور توضيح دادم فايده‌ نداشت. افرادي که از قبل در تراکتور بودند به صحبت‌هاي من توجهي نکردند. منظور من عليپور نيست زيرا وي مديري با شخصيت و حرفه‌اي است اما افرادي که قبل از عليپور در تراکتور بودند به حدي اطلاعات غلط به مديرعامل باشگاه داده و آماتورگونه رفتار کردند که جو بدي عليه من راه افتاد.
وي افزود: همه از من در تيم تراکتور راضي بودند. اکنون هم اگر از آنها بپرسيد مي‌گويند از سليمي راضي هستيم اما مانده‌ام وقتي چنين رفتاري از من ديده‌اند چرا جلوي پايم سنگ انداختند؟ برخي افراد در باشگاه تراکتور واقعاً سطح پايين رفتار کرده و اظهار نظراتي داشتند که ارتباطي به آنها نداشت. نمي‌خواهم اسم ببرم اما همه چيز مشخص است. اين افراد آقاي عليپور را بد راهنمايي کردند. 
مدافع سابق تيم فوتبال تراکتور تصريح کرد: حدود سه ماه پيش از يک باشگاه خارجي براي من ايميل آمده بود اما مدير باشگاه تراکتور نتوانست به آن پاسخ بدهد و مدعي بود اين ايميل را دريافت نکرده در حاليکه اگر براي يک فرد ايميل ارسال شود، تاريخ و زمان آن مشخص است.
سليمي درباره پيشنهادهايي که از تيم‌هاي خارجي دريافت کرده است، توضيح داد: از سه تيم اروپايي پيشنهاد دارم که پيش قرارداد آنها به دست من رسيده و تا پنج روز آينده يک تيم را انتخاب مي‌کنم. بهتر است الان هم اسمي نبرم. اين تيم‌ها براي کشورهاي مختلف هستند.
وي درباره حمايت هواداران تراکتور از خودش گفت: براي من باعث افتخار است که آنها چنين حمايتي از من داشتند. حتي الان هم پيام‌هايي از هواداران تراکتور دريافت مي‌کنم و بسياري از آنها مي‌گويند تنها بازيکني بودم که در اين چند سال با دل‌خوشي از تيم ما جدا شد و برايم آرزوي موفقيت کردند. آنها به من محبت زيادي داشتند و حتي خود اعضاي باشگاه هم براي من پيام تشکر مي‌فرستند و جو خوبي براي من در تراکتور ايجاد شده بود. فکر مي‌کنم هيچگاه هيچ بازيکني چنين فضايي را تجربه نکرده است. دست تک‌تک هواداران تراکتور را مي‌بوسم و از آنها تشکر مي‌کنم.
مدافع سابق تيم فوتبال تراکتور درباره اينکه با لژيونر شدن به تيم ملي هم فکر مي‌کند، گفت: در جلسه‌اي که با مديرعامل جديد تراکتور داشتم به وي گفتم براي لژيونر شدن بالاي چهار سال است برنامه‌ريزي مي‌کنم. مي‌دانم وقتي به تيم جديدم بروم کارم تازه شروع مي‌شود و شرايط خيلي سخت‌تر از ايران است. مسير پر پيچ و خمي دارم اما دعاي خير هواداران و پدر و مادرم پشت سرم است. خودم هم تلاشم را چندين برابر مي‌کنم تا به تيم ملي برسم. اميدوارم اتفاق خوبي براي من در فوتبال اروپا بيفتد و از بازي کردن در اين قاره لذت ببرم.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره