شجاع - پرسپولیس؛ این خداحافظی جدی است؟


جام نيوز/ شجاع خليل زاده مدافع تيم پرسپوليس در ويدئويي که در فرودگاه دوحه ضبط و منتشر کرد از شرايط وخيم مالي باشگاه سخن به ميان آورد ...
شجاع خليل زاده مدافع تيم پرسپوليس در ويدئويي که در فرودگاه دوحه ضبط و منتشر کرد از شرايط وخيم مالي باشگاه سخن به ميان آورد و در ادامه با نظر بازيکنان پرسپوليس از جمله سيدجلال حسيني کاپيتان اين تيم ، سيامک نعمتي و در ادامه با تهديد هاي کمال کاميابي نيا همراه شد و با تاييد کردن صحبت هاي مدافع قرمزها اعلام کردند در اين مسابقات فقط به عشق هواداران اين تيم به ميدان رفتند تا حاشيه ها براي اين تيم بيشتر از گذشته نشود.
داستان از زماني آغاز شد که اختلافات شجاع و مديران باشگاه پرسپوليس قبل از سفر به دوحه و در روزهاي پر استرس نقل و انتقالات و ميان ازدحام هواداران جلوي ساختمان اين باشگاه کاملا علني شد و هر دو طرف به صورت علني عليه همديگر مواضعي را گرفتند.
اختلاف مدافع قرمزها و باشگاه بر سر مبلغ قرارداد اين بازيکن است که گفته مي شود پايه قرارداد او با پرسپوليس 2 ميليارد است که با فعال شدن آپشن ها به حدود 5 ميليارد مي رسد، شجاع خليل زاده به مديران باشگاه گفته است بايد پايه قرارداد او دو برابر شده و به مبلغ 4 ميليارد برسد تا ميزان آپش هاي او هم تغيير کند.
هر چند در شب استقبال از بازيکنان پرسپوليس پس از بازگشت از مسابقات ليگ قهرمانان آسيا رسول پناه تلاش مي کرد اوضاع را آرام کند اما باشگاه معتقد است اگر قرار است تغييري در رقم قرارداد شجاع خليل زاده ايجاد شود بايد با مذاکره اين کار صورت گيرد و نبايد اين مساله رسانه اي شده و به فضاي مجازي کشيده شود.
شجاع خليل زاده جزو آن دسته از بازيکناني است که در قراردادش بند جدايي دارد و مي تواند با پرداخت مبلغي که در قراردادش درج شده است به راحتي از پرسپوليس جدا شود، هر چند مديران پرسپوليس اعلام کردند قرارداد بازيکنان اين تيم اصلاح خواهد شد و بندهاي جدايي ديگر در قرارداد بازيکنان اين تيم وجود نخواهد داشت اما گويا هنوز اين مساله در بندهاي قرارداد برخي بازيکنان وجود دارد.
هر چند خبرگزاري ميزان در خبري اعلام کرد که شجاع از پرسپوليس جدا مي شود و در هواپيما با بازيکنان اين تيم خداحافظي کرده است اما يحيي گل محمدي در برنامه فوتبال برتر و گفت و گو با ميثاقي مجري برنامه اعلام کرد که ما بر اساس اينکه فصل بعد شجاع را در اختيار خواهيم داشت سراغ جذب مدافع نرفتيم، صحبت هاي سرمربي پرسپوليس در اين برنامه نشان مي داد اين موضوع بيشتر يک دلخوري و گلايه است و مي شود با مذاکره اين مسائل را حل کرد.
گل محمدي در پايان صحبت هايش درباره شجاع خليل زاده با رد خبر جدايي شجاع اعلام کرد او در پرسپوليس ماندني خواهد بود.
گفته مي شود بعد از انتقاداتي که انجام شد مديربرنامه هاي شجاع خليل زاده با رسول پناه جلسه اي برگزار کرده و درباره افزايش رقم قرارداد مدافع قرمزها با اين تيم به توافقاتي دست يافته اند تا شجاع بعد از پايان اردوي تيم ملي و بازي هاي تدارکاتي برابر ازبکستان و مالي به تمرينات پرسپوليس اضافه شود.