مهمترین چالش فکری در استقلال چیست؟

ايسنا/ يک بازيکن پيشين تيم فوتبال استقلال ميگويد بايد به محمود فکري فرصت کار کردن داد تا بتواند خودش را ثابت کند.
مهدي اميرآبادي، بازيکن پيشين تيم فوتبال استقلال درباره انتخاب شدن محمود فکري به عنوان سرمربي جديد آبيپوشان پايتخت گفت: محمود فکري همبازي و دوست قديمي ما است و خيلي خوشحالم با سرمربيگري استقلال به خانه خودش برگشته است.
او ادامه داد: ما متاسفانه غريبه پرست هستيم و هنگامي يک مربي خارجي به ايران ميآيد، به او فرصت ميدهيم تا خودش را ثابت کند اما وقتي يک ايراني و کسي مثل محمود فکري سرمربي شود و چند بازي نتيجه نگيرد، نسبت به عملکرد او معترض ميشويم و او را از تيم خارج ميکنيم. به نظر من بايد فکري فرصت داد تا بتواند نتيجه لازم را به دست آورد. اميدوارم فکري مثل مجيدي مهره سوخته نشود و بتواند عملکرد موفقيت آميزي داشته باشد.
اميرآبادي در پاسخ به اين پرسش که بزرگترين چالش محمود فکري در استقلال چيست؟ خاطرنشان کرد: ما زمان را از دست داديم، همه تيمها براي فصل آينده مسابقات ليگ برتر آمادگي لازم را به دست آوردند و تمرينات خود را پيش ميبرند. ما درباره بازيکنان دچار مشکل هستيم و در چند پست، دچار کمبود مهره هستيم و همينطور پنجرههاي نقل و انتقالاتي استقلال بسته است و کادر مديريت بايد هر چه زودتر اين مشکل را برطرف کند تا بتواند قراردادهاي خود را برطرف کند.
او در پاسخ به اين سوال که استقلال ميتواند در فصل آينده رقابتهاي ليگ برتر موفق باشد؟ گفت: ما اميدواريم اين اتفاق رخ دهد. فکري بايد سريعتر تيم را جمع کند و در يک مکان خوب اردو بزند و تمرينات را شروع کند. او بايد حرفهاي خود را هر چه سريعتر به بازيکنان منتقل کند تا بتواند تيم را در دست بگيرد و شاکله اصلي تيم را به وجود بياورد.
اين بازيکن پيشين استقلال در پايان گفت: در استقلال متاسفانه از اول اشتباهات مديريتي وجود داشت و در اين مدت اخير هواداران خواستند تا مربي خارجي يا آندرهآ استراماچوني را به استقلال بياورند. به نظر من بايد به جاي مربي خارجي، بايد مدير خارجي بياورند که ساختار يک باشگاه از پايه عوض شود و تغيير و تحولات مهمي ايجاد شود.