آذری: صحبتهایم بههیچوجه توهینآمیز نبود

ايرنا/ مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان گفت: روز گذشته به کميته اخلاق فدراسيون فوتبال رفتم و به سوالات و مسائل در مورد محروميتم جواب دادم؛ صحبتهايم از سر دلسوزي بوده و هيچ توهيني در کار نبوده است.
سعيد آذري در خصوص تساوي تيمهاي فولاد و ذوبآهن در هفته اول ليگ برتر فوتبال کشور ها اظهار داشت: مقابل ذوبآهن بازي را خوب شروع کرديم و به گل هم رسيديم. در همان نيمه اول چندين موقعيت استثنايي گلزني داشتيم که از آن استفاده نکرديم.
وي ادامه داد: در فوتبال قانوني وجود دارد که اگر شما از فرصتهاي خود استفاده نکنيد، تنبيه ميشويد. همين اتفاق هم براي ما در بازي با ذوبآهن رخ داد و دو گل از اين تيم خورديم و در آستانه شکست بوديم که در لحظات آخر گل مساوي را زديم و يک امتياز از اولين بازي گرفتيم.
مديرعامل باشگاه فولاد خوزستان در واکنش به اينکه خيليها اعتقاد دارند اين تيم امسال مدعي قهرماني است، گفت: من سال گذشته گفتم که ما در فولاد به دنبال يک برنامه سه ساله هستيم تا روز به روز بهتر شويم. الان هم در سال دوم برنامه خودمان هستيم و کارمان را پيش ميبريم. اينکه کارشناسان چنين ديدي نسبت به فولاد دارند براي ما خوب است.
آذري افزود: ما تا آخرين لحظه نااميد نميشويم و تمام تلاشمان را انجام ميدهيم. هدف ما اين است که حضوري قدرتمند در ليگ داشته باشيم، حالا اينکه چقدر از فرصتها و امکاناتمان استفاده کنيم به خودمان مربوط است. تمام هدف همه مجموعه فولاد اين است که حضوري آبرومند و قدرتمند در ليگ داشته باشيم.
وي درباره کادر فني تمام فولادي تيمش تاکيد کرد: خيلي جالب است که شما اولين نفري هستيد که به اين مسئله اشاره ميکنيد. ما سعي کرديم از نفراتي در کادر فنيمان استفاده کنيم که سالها در فولاد زحمت کشيدند و افتخارآفريني کردند. حضور اين افراد ميتواند به بازيکنان ما براي موفقيت انگيزه بدهد. اعضاي کادر فني ما قبل از سابقه قهرماني با فولاد را در ليگ دارند و اين ميتواند به ما کمک کند.
مديرعامل باشگاه فولاد درباره آخرين وضعيت محروميتش گفت: ما روي راي اوليه اعتراض کرديم و اعتراض خودمان را هم به کميته استيناف داديم. روز گذشته در جلسه کميته اخلاق شرکت کردم و به سوالات و مسائلي که درباره موضوع محروميتم وجود داشت پاسخ دادم. آقاي بهاروند دو بار، آقاي طالقاني دو بار و آقاي اصفهانيان يک بار به خاطر مصاحبههاي من، از من شکايت کردند که من در کميته اخلاق پاسخگوي اين مسائل بودم.
آذري در پايان گفت: به من گفتند که مصاحبههايي که انجام دادم تماميت و اعتبار فوتبال ايران را زير سوال برده اما من با صحبتهايي که انجام دادم، گفتم که چنين چيزي نبوده و اگر صحبتي هم کردم از سر دلسوزي بوده و بر اساس دانش و واقعيتهاي جامعه فوتبال ما مطرح شده است. صحبتهاي من به هيچ عنوان توهين نبوده و حالا قرار است که دوستان اين مسئله را بررسي کنند.
کميته اخلاق فدراسيون فوتبال، اوايل آبانماه سال جاري آذري را بهدليل انتقادهايي که از اين فدراسيون مطرح کرده بود، به طور موقت از کليه فعاليتهاي فوتبالي محروم کرد.