مورد عجیب مرزبان در بدو ورود به سپاهان

ورزش 3/ عليرضا مرزبان صبح روز گذشته به اردوي سپاهاني ها ملحق شد و قرار است نقش مهمي در بازسازي طلايي پوشان داشته باشد.
صبح روز گذشته بود که سرانجام عليرضا مرزبان به اردوي طلايي پوشان در سيرجان اضافه شد و در شکست 3 بر 1 اين تيم مقابل آبي پوشان گلگهر به مربيگري اميرقلعه نويي روي نيمکت سپاهان حضور داشت.
نکته جالب توجه در مورد مرزبان که خاطرات خوشي از دوران گذشته از سپاهان در ذهن دارد، اين بود که با نامه نگاري به موقع مسئولان سپاهان موفق شد، روي نيمکت حضور داشته باشد و در حضور ساير چهره هاي کادر فني نظير محرم نويدکيا، او بود که عليرغم حضور نداشتن در تمرينات، از کنار خط بازيکنان سپاهان را هدايت ميکرد و توصيه هاي فني را به آنها گوشزد ميکرد.
عليرضا مرزبان در کنفرانس خبري پس از بازي نيز به جاي مجتبي توتوني که در بازيهاي ليگ قهرمانان آسيا شاهد حضورش بوديم، حضور پيدا کرد و به نکات جالب توجهي اشاره کرد.
مربي سپاهان در صحبتهايش به اين موضوع اشاره داشت که تيم گلگهر آمادهتر از سپاهان ظاهر شده و شاگردان نويدکيا براي حضور مقتدرانهتر همچنان به زمان نياز دارند و تازه شروع کارشان در يک مسير بزرگ است.
به احتمال فراوان از اين پس بايد مرزبان را در حالي که ساير چهره هاي کادر فني طلايي پوشان نظير مجتبي توتوني، فرهاد بهادراني، رحمان احمدي و محمود کريمي بيشتر دوست دارند در سايه باشند، فعالترين مربي سپاهان دانست و نقش مهمي در نمايش تيمي طلايي پوشان با محرم نويدکيا در ليگ بيستم خواهد داشت.