کاکا یک ماهگی دخترش را جشن گرفت!

آخرين خبر/ ريکاردو کاکا، هافبک برزيلي سابق رئال مادريد و ميلان که سابقه بردن توپ طلا را هم در کارنامه خود دارد، يک ماهگي دخترش را جشن گرفت!
به گزارش فوتبالي، بازيکن برزيلي در سال 2019 با کارلوس دياز ازدواج کرده است و اکنون دخترش يک ماهه است. البته کاکا در سال 2005 با کارولين کليکو ازدواج کرده بود و دو فرزند از او دارد اما در سال 2015 اين زوج از يکديگر جدا شدند و بازيکن برزيلي مجددا در سال 2019 ازدواج کرد. کاکا در حال حاضر 3 فرزند دارد. لوکا که پسر بزرگ اوست، 12 سال دارد و ايزابلا که دختر اوست 9 ساله است. کاکا يک دختر ديگر هم دارد که اکنون يک ماهه شده و نامش "استر" است.
کاکا از سال 2002 به تيم ملي برزيل دعوت ميشد و يکي از ستارگان تيم ملي کشورش بود. او در سال 2016 از برزيل خداحافظي کرد. درخشان ترين دوران حرفهاي اين بازيکن بين سالهاي 2003 تا 2009 و در ميلان بود. پس از آن، کاکا راهي رئال مادريد شد و در آن تيم دچار افت شد. ژوزه مورينيو در رئال مادريد اعتقادي به کاکا نداشت و بازيکناني مثل مسوت اوزيل و آنخل دي ماريا را به او ترجيح ميداد.
کاکا با انتشار اين تصوير در شبکه هاي اجتماعي نوشت:" 1 ماه از ورودت ميگذرد، قلب را از شادي و عشق سرريز مي کني، دوستت دارم دختر."