نماد آخرین خبر

جام ستارگان قطر/ شکست یاران چشمی

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جام ستارگان قطر/ شکست یاران چشمی

ورزش 3/  مدافع ايراني ام‌صلال در شب باخت تيمش مقابل الريان به ميدان رفت.
 تيم ام‌صلال قطر در حالي که روزبه چشمي را برخلاف ديدار اخيرش در ترکيب و خط دفاعي داشت، در چارچوب بازي‌هاي هفته پنجم جام ستارگان قطر در گروه B ، از ساعت ۲۰ امشب در ورزشگاه حمد الکبير مقابل الريان قرار گرفت.

الريان که شجاع خليل‌زاده را بخاطر حضور در اردوي تيم ملي ايران در اختيار نداشت، در دقيقه ۵۸ صاحب يک ضربه پنالتي شد که يوهان بولي موفق شد دروازه ياران چشمي را باز کند.
در دقيقه ۷۹ عبدالرحمن، وينگر الريان از جناح راست نفوذ کرد و در محوطه جريمه علي فريدون را در موقعيت خوبي قرار داد و اين بازيکن در شرايطي که روزبه چشمي را مقابل خود مي‌ديد، با شوت محکم زميني گل دوم تيمش را مقابل ام‌صلال به ثمر رساند.
ياران چشمي که در چهار ديدار اخيرشان در جام ستارگان قطر دو باخت، يک مساوي و يک برد داشتند، امشب هم مقابل الريان با نتيجه ۲ بر صفر شکست خوردند تا ۴ امتيازي و در رده پنجم جدولِ ۶ تيمي اين رقابت‌ها قرار بگيرند.
روزبه چشمي، مدافع ايراني ام‌صلال که پس از پيوستن به اين تيم در سه ديدار متوالي به ميدان رفته ولي در ليست مسابقه اخيرشان قرار نگرفته بود، در شب شکست تيمش مقابل الريان ۹۰ دقيقه بازي کرد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره