جانشین شجاع خلیلزاده در پرسپولیس از استقلال میآید؟

مهر/ با خارج شدن نام عيسي آل کثير از ليست بازيکنان پرسپوليس اين تيم ميتواند يک بازيکن ليگ برتري ديگر بگيرد که ممکن است اين بازيکن از استقلال باشد.
جدايي شاهين طاهرخاني مدافع مياني آبي پوشان بعد از راضي نشدن بابت تعديل رقم قراردادش با استقلال شوک بزرگي به اين تيم وارد کرد و شوک بزرگتر ممکن است با پيوستن او به پرسپوليس وارد شود.
بعد از آنکه استقلاليها توانستند رضايت محمد نادري مدافع سابق سرخ پوشان را براي حضور در اين تيم بگيرند و نادري را آبي پوش کنند، صحبتهايي بر سر اقدام تلافيجويانه پرسپوليس پيش آمد و حتي سرخ پوشان نيم نگاهي هم به جذب علي کريمي داشتند که در نهايت اين بازيکن راهي ليگ ستارگان قطر شد.
همچنين بعد از جدايي شجاع خليل زاده از پرسپوليس، خلا يک مدافع مياني در اين تيم کاملاً مشهود است. در حال حاضر پرسپوليس در اين پست فقط سيد جلال حسيني و حسين کنعاني زادگان را دارد که با توجه به شرايط سني سيد جلال حسيني، قطعاً او قادر به حضور در تمامي ديدارهاي پرسپوليس به طور کامل در تمام طول فصل نخواهد بود و بديهي است که پرسپوليسيها به فکر جذب يک مدافع مياني باشند.
جذب احتمالي شاهين طاهرخاني توسط پرسپوليس به نوعي زدن دو هدف با يک تير است. پرسپوليسيها با به خدمت گرفتن طاهرخاني هم جانشين مناسبي براي شجاع خليل زاده پيدا کردهاند و ميتوانند جاي خالي او را پر کنند و هم ميتوانند انتقال محمد نادري به استقلال را با اين انتقال تلافي نمايند.
بايد صبر کرد و ديد که آيا در آينده اين اتفاق خواهد افتاد يا طاهرخاني ترجيح ميدهد به پيشنهاداتي که از ديگر تيمها دارد پاسخ مثبت دهد.