نماد آخرین خبر

فرمول یک ترکیه؛ از حضور راننده ۲۰ ساله تا رقابت رکورددار تاریخ

منبع
فارس
بروزرسانی
فرمول یک ترکیه؛ از حضور راننده ۲۰ ساله تا رقابت رکورددار تاریخ

فارس/ مرحله چهاردهم فرمول يک قرار است يکشنبه در استانبول برگزار شود.
مرحله چهاردهم مسابقات فرمول يک در حالي روز يکشنبه در استانبول ترکيه برگزار مي‌شود که ۱۶ راننده قرار است در اين مرحله به رقابت بپردازند.
والتري بوتاس، لکلرک، وراستاپن، پير گسلي، اوکون، لاندو نوريس و ... نخستين حضورشان را در ترکيه تجربه مي‌کنند. نوريس با ۲۰ سال سن، جوانترين راننده محسوب مي‌شود.
لوئيس هميلتون، سباستين فتل و سرجيو پرز قبلا در اين مسير مسابقه داده‌اند. هميلتون راننده انگليسي مرسدس با ۹۳ پيروزي رکورددار بيشترين قهرماني گرندپريکس در فرمول يک به شمار مي‌رود.
از بين رانندگان شرکت کننده ۱۳ راننده تاکنون هيچ عنوان قهرماني در فرمول يک به دست نياورده‌اند، اين در حالي است که ۸ راننده صاحب عنوان قهرماني شده‌اند که اسامي آنها به شرح زير است:
هميلتون ۹۳، سباستين فتل ۵۳، رايکونن ۲۱، وراستاپن و بوتاس ۹، ريکاردو ۷، لکلرک ۲، پير گسلي يک عنوان قهرماني را در کارنامه دارند.
ترکيه از سال ۲۰۱۱ براي نخستين بار است که ميزباني مسابقات فرمول يک را بر عهده مي‌گيرد و به دليل بحران کرونا مسابقات پشت درهاي بسته و بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره