نماد آخرین خبر

ذوب‌آهن: خدایا خودت به فریادمان برس!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ذوب‌آهن: خدایا خودت به فریادمان برس!

ورزش 3/ مديران باشگاه ذوب آهن اصفهان در واکنش به اتفاقات داوري در ديدار با فولاد و ماشين سازي، بيانيه‌اي را خطاب به مسئولان فدراسيون فوتبال نوشتند.
پس از پنالتي مشکوک و بحث برانگيز در هفته نخست ليگ بيستم در اصفهان، که منجر به از دست رفتن دو امتياز در آغاز راه فصل جديد براي ذوبي‌ها شد، آن‌ها در هفته دوم نيز بازهم با تصميمات بحث برانگيز داوري مواجه شدند تا به مانند ليگ نوزدهم، اتفاقات جنجالي پيرامون سبزپوشان اصفهاني در حوزه داوري رخ بدهد؛ اخراج زودهنگام وحيد محمدزاده مدافع مياني ذوبي‌ها در دقيقه يک ديدار مقابل ماشين سازي، مديران ذوب‌آهن را واداشت تا در بيانيه‌اي سرگشاده خطاب به مسئولان فدراسيون فوتبال، انتقادات خود را از شرايط فعلي بيان کنند.
در بخشي از بيانيه باشگاه ذوب‌آهن آمده است: آقايان مدير فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ چه کسي بايد پاسخ گوي حقوق پايمال شده ذوب آهن کبير که ظاهرا تصميم و اراده اي به قطع اين سلسله اشتباهات داوري بحث برانگيز و مايوس کننده بر عليه تيم فوتبال باانگيزه ذوب آهن وجود ندارد را بدهد. ««خدايا خودت به فريادمان برس»». در پاسخ به اعتراضات به حق ذوب آهن هيچ جوابي به غير از تاييد حق پايمال شده ذوب آهن وجود ندارد. به راستي چه کسي و چگونه بايد پاسخگوي باشگاه مظلوم ذوب آهن، تيم سختکوش، هواداران دلسوز و کارکنان سخت کوش ذوب آهن اصفهان (مادر صنعت کشور) باشد؟
دو هفته مديران باشگاه، کادر فني و هواداران عزيز ذوب آهن تلاش کردند تا تيم ذوب آهن خاطرات تلخ ديدار اول را به فراموشي بسپارد و با انگيزه در مسابقه پيش رو حضور يابد؛ غافل از اينکه اين افراد نمي‌دانستند که همگي زورشان به بازسازي روحيه يک تيم خواهد رسيد اما زورشان به يک نفر نخواهد رسيد آن‌هم داوري که هرچه بخواهد قضاوت مي‌کند. جالب تر اينکه اين قضاوت نادرست و ناعادلانه در مقابل ديدگان رئيس کميته داوران افتاد که در اين مسابقه از قضا ناظر داوري مسابقه هم بود.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره