پیروانی: پرسپولیس با یک پنالتی مشکوک به پیروزی رسید

پیروانی: پرسپولیس با یک پنالتی مشکوک به پیروزی رسیدپیروانی: پرسپولیس با یک پنالتی مشکوک به پیروزی رسید
73
0
118K
1399/09/01 - 19:45
12.3K
1399/09/01 - 19:45

فارس/ مربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: پرسپوليس با يک پنالتي مشکوک سه امتياز گرفت.
اميرحسين پيرواني پس از شکست نفت آبادان مقابل پرسپوليس اظهار داشت: شرايط جوي روي عملکرد بازيکنان تيم ما مخصوصا در نيمه اول که باران شديد بود، خيلي تاثير گذاشت. يک بازي ديگر هم در تهران لغو شد. تيمي هستيم که سعي مي‌کنيم روي زمين بازي کنيم و خيسي و ليز بودن آن روي عملکرد ما تاثير منفي گذاشت.
وي ادامه داد: در نيمه دوم شرايطمان بهتر شد. به بازي برگشتيم و توانستيم مالکيت توپ را هم به دست بياوريم اما به خاطر آب‌وهوا فکر مي‌کنم هر دو تيم دچار مشکل بودند و آن بازي که بايد از دو تيم نديديم.
مربي تيم صنعت نفت آبادان در مورد داوري مسابقه گفت: ظاهرا کارشناسان داوري گفته‌اند پنالتي پرسپوليس درست نبوده، به هرحال اکبريان خيلي سختگيرانه پنالتي گرفت. من از صحنه دور بودم و هنوز صحنه آهسته را هم نديده‌ام اما دوستان مي‌گويند پنالتي نبوده، سه امتياز و يک پنالتي مشکوک، اميدوارم اشتباهات داوري تاثيرگذار نباشند.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار برگزیده