نماد آخرین خبر

انتخاب آلِکنو هوشمندانه بود/ معروف منتظر ویزا است

منبع
ايسنا
بروزرسانی
انتخاب آلِکنو هوشمندانه بود/ معروف منتظر ویزا است

ايسنا/ سرپرست تيم‌ ملي واليبال ايران معتقد است، انتخاب آلِکنو به عنوان سرمربي جديد تيم ملي تصميمي هوشمندانه بود.
امير خوشخبر در مورد انتخاب ولادمير آلِکنو به عنوان سرمربي جديد تيم ملي واليبال ايران، توضيح داد: فدراسيون هوشمندانه‌ انتخاب کرد که آقاي آلِکنو را آورد. تيم ملي ما در شرايط فعلي نياز به يک مربي با اسم بزرگ دارد، البته معتقدم که کولاکوويچ با تيم ملي ايران خوب ‌نتيجه گرفت که بيشتر آن‌ها براي اولين بار بود.
او ادامه‌ داد: احساس مي‌کنم که کولاکوويچ مي‌توانست در المپيک هم ليدر خوبي براي تيم ملي ايران باشد، اما خب تشخيص فدراسيون اين بود که شوکي به تيم‌ ملي وارد کند تا در المپيک پيش رو نتيجه بهتري را نسبت به دور قبل بگيريم. به هر حال آلِکنو مربي و اسم بزرگي است که طلا و برنز المپيک را دارد. شايد شخصيت قهرماني او به بدنه تيم تزريق شود و از اين تيم پر ستاره چهره مدعي‌تري ببينيم. ليگ جهاني هم مي‌تواند آزموني باشد براي تيم ملي تحت هدايت آلکنو.
سرپرست تيم ملي واليبال ايران با بيان اينکه قرارداد بسته شده با آلکنو تنها يک مشکل دارد، تصريح کرد: اين قرارداد آماده است و تنها مساله آن، قرارداد آلکنو با تيم زنيت کازان است، اما قطعا آقاي آلکنو برنامه‌ريزي خواهد داشت و ليگ ما را از مدت‌ها قبل زير نظر دارد تا بتواند با چشمي بازتر تيم ملي ايران را آماده مسابقات کند.
او در مورد کوتاه مدت بودن قرارداد آلکنو نيز اظهار کرد: فدراسيون‌ مجبور بود يک‌ برنامه‌ريزي کوتاه مدت تا المپيک و يک برنامه‌ريزي بلند مدت براي بعد از المپيک بخاطر تغيير نسلي که به تيم ملي ايران تحميل خواهد شد انجام دهد. به هر حال افت تيم بخاطر کنار رفتن برخي ستاره‌ها براي همه تيم‌ها طبيعي است. 
خوشخبر با اشاره به جوانگرايي صورت گرفته در تيم ملي ايران نيز گفت: البته کولاکوويچ عملکرد خوبي در اين زمينه داشت و بازيکنان بسيار جواني را وارد تيم کرد که الان اعتماد به نفس خوبي دارند. به هر حال فدراسيون فعلا مجبور بود که برنامه‌ريزي کوتاه مدت داشته باشد و براي بعد از المپيک کميته فني و فدراسيون حتما برنامه‌ريزي خواهند داشت تا تيم ملي کمتر آسيب ببيند.

او در مورد آخرين وضعيت بازيکناني چون سعيد معروف و امير غفور نيز توضيح داد: با آن‌ها مرتب در تماس هستم، در حال حاضر آقاي معروف منتظر ويزاست تا به همراه چند بازيکن آمريکايي ديگر که در ليگ چين مشغول هستند عازم شانگهاي شوند. قرنطينه نسبتا طولاني مدت و ۲۰ روزه خواهند داشت تا وارد تيم‌هاي خود شوند. با غفور هم تماسي داشتم که بدنسازي خوبي را گذرانده است و قطعا در نيم فصل تيم‌ خواهد داشت. از نظر آمادگي هم شرايط خوبي دارد. 


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره