واکنش کومان به شکست ناامید کننده بارسلونا

ورزش 3/ رونالد کومان پس از شکست از اتلتيکو گفت که خودش را مسئول مي داند ولي مارک آندره تراشتگن را نيز به خاطر گل بدي که دريافت کرد زير سوال برد.
بارسلونا که از هفت بازي قبلي خود 11 امتياز گرفته بود، براي نزديک شدن به صدر بايد امشب اتلتيکو را شکست مي داد اما در نهايت با يک گل از ميزبانش شکست خورد. اتلتيکو در اين بازي لوئيس سوارز را هم در اختيار نداشت.
در اين بازي ليونل مسي خسته نشان داد و جرارد پيکه هم به دليل مصدوميت شديد در دقيقه 60 بازي تعويض شد. گل اتلتيکو روي اشتباه تراشتگن و خروج بي موقع او از دروازه حاصل شد.
رونالد کومان سرمربي بارسا در پايان بازي گفت:« نيمه اول خوب بوديم ولي تيمي مثل بارسا نبايد دقيقه 47 بازي چنين گلي دريافت کند. تلاش بازيکنان خوب بود ولي نتيجه نهايي چيزي نبود که انتظارش را داشتم. نيمه دوم شروعي عالي داشتيم ولي رفته رفته ريتم بازي مان کند شد. دو موقعيت خوب براي به تساوي کشاندن بازي را از دست داديم. برابر اتتيکو که خوب دفاع مي کند، نبايد فرصت سوزي کرد. گلي که خورديم به خاطر اشتباه خودمان بود و اين اتفاق نبايد رخ مي داد.»مصدوميت سرجي روبرتو و پيکه:« من هم مثل هر مربي ديگري در چنين شرايطي نگران مي شوم. به خاطر تقويم فشرده فصل، تعداد مصدومان زياد شده است و اميدوارم فردا پيکه و سرجي روبرتو شرايط بهتري داشته باشند. نمي دانم اين دو چه اندازه به دور از ميادين خواهند ماند. هنوز با پزشکان حرف نزده ام.»
رونالد آرائوخو(مدافع اروگوئه اي):« او هم مصدوم است و به بازي بعدي نمي رسد.»
11 امتياز از 24 بازي:« من به عنوان مربي مسئولم. مي دانم که مي توانيم نتايج بهتري بگيريم ولي به بازيکنانم ايمان دارم. در حمله و دفاع بايد بهتر شويم. نياز به چند برد متوالي داريم تا اوضاع بهتر شود. بايد بيشتر کار کنيم.»