نماد آخرین خبر

ترس پرسپولیس از تبدیل آل کثیر به عابدزاده!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
ترس پرسپولیس از تبدیل آل کثیر به عابدزاده!

ورزش 3/  ابراهيم شکوري مي‌گويد که در صورت فسخ قرلرداد با آل کثير، احتمال جدايي وي از اين تيم وجود داشت.
روز آخر نقل و انتقالات ۲۴ ساعت بسيار شلوغ در باشگاه پرسپوليس بود. مذاکره با دستکم شش گزينه براي خط دفاعي ادامه داشت اما پيش از آن بايد تکليف عيسي آل کثير مشخص مي‌شد. 
باتوجه به اين‌که او به خاطر حکم اي اف سي تا فروردين ۱۴۰۰ از ميادين دور خواهد بود، باشگاه  پرسپوليس در نظر داشت تا با خروج وي از فهرست، امکان خريد يک بازيکن ليگ برتري ديگر را فراهم کند.
اما در لحظات آخر مذاکره با تنها گزينه باقي مانده به شکلي پيش رفت که قرمزها از بين دو راهي خريد مدافع و حفظ آل کثير باوجود محروميت، دومي را انتخاب کنند.
ابراهيم شکوري اين دوگانگي را اينطور توضيح مي‌دهد: اگر مي‌خواستيم يک بازيکن ليگ برتري جذب کنيم بايد عيسي آل کثير را از ليست خارج مي‌کرديم که کار خوبي نبود. اگر قرارداد اين بازيکن رافسخ مي‌کرديم شايد با پيشنهادهايي از سوي باشگاه‌هاي قطري يا تيم‌هاي رقيب روبرو مي‌شد و به آن باشگاه‌ها مي‌رفت چون ديگر آن زمان بازيکن ما نبود.
اين نگراني پرسپوليسي اتفاقا پر بيراه هم نيست و منشا تاريخي هم دارد. در سال هاي نخست دهه ۱۳۷۰ مصدوميت احمدرضا عابدزاده و بي توجهي مديران وقت استقلال نسبت به او، با ورود عابديني مديرعامل وقت پرسپوليس به ماجرا همراه شد و در نهايت ارائه خدمات پزشکي از سوي سرخ ها به عابدزاده سبب شد تا گلر مطرح آن روزهاي استقلال راهي تيم رقيب شود و به محبوبيت بي حد و حصري نيز برسد.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره