نصرتی: برنامههای زیادی برای این فصل دارم

ايلنا/ سرمربي تيم پاري جنوبي جم از کسب اولين پيروزي شاگردانش در فصل جديد رقابتهاي ليگ دسته اول فوتبال ابراز رضايت کرد.
محمد نصرتي بعد از کسب برتري دو بر يک تيمش مقابل آرمان گهر سيرجان گفت: هميشه آغاز ليگ ها در روند نتيجه گيري تيم ها بسيار مهم است و با برنامههاي زيادي وارد اين بازي شديم. از همان ابتداي بازي سعي کرديم قدرت و شيوه بازي خود را به حريف ديکته کنيم.
وي افزود: نيمه اول در حالي با برتري ميزبان به پايان رسيد که روند بازي به سود ما جريان داشت. اما ميزبان در اواخر نيمه اول از روي نقطه پنالتي به گل رسيد که واقعا نميخواهم در همين هفته اول راجع به داوري صحبت کنم. اما کارشناسان ميتوانند روي اين صحنه نظر بدهند. ما نيمه دوم را با جابجايي و تعويض چند بازيکن دنبال کرديم و خوشبختانه خيلي زود به گل تساوي دست يافتيم تا بازيکنان مان شرايط زوحي و رواني بهتري داشته باشند. انگيزه بازيکنان ما براي زدن گل برتري و کسب سه امتياز مشهود بود و در نهايت روي حملات متعدد توانستيم به گل برتري دست يابيم.
نصرتي با ابراز رضايت از عملکرد شاگردانش در بازي اول گفت: ما برنامههاي زيادي براي اين فصل دارم و هنوز با تيم ايده آل مان فاصله داريم. در روزهاي آينده با اضافه شدن چند بازيکن ديگر، ترکيب مان کاملتر خواهد شد و ميتوانيم به اهداف بزرگتري بينديشيم. ما راه سخت و دشواري را در ليگ يک در پيش داريم و در اين رقابت ماراتن گونه بايد هفته به هفته رشد کنيم و تيم شخصيت خودش را پيدا کند.