پای سرمربی یوونتوس هم به جنجال اینترمیلان کشیده شد

ورزش 3/ آندره پيرلو، سرمربي يوونتوس نيز با آنتونيو کونته در مورد کريستن اريکسن موافق است.
سوال در مورد نيمکت نشيني هاي متوالي کريستن اريکسن، هافبک دانمارکي اينتر تقريبا به بخشي تکراري در نشست هاي خبري آنتونيو کونته تبديل شده و هر هفته اين سرمربي ايتاليايي در اين رابطه صحبت مي کند. اين هفته و پيش از اين ديدار مقابل تورينو، يک خبرنگار از کونته در مورد قرار دادن اريکسن در پستي مشابه آندره پيرلو در دوران بازي اش سوال پررسيد و مطابق انتظار کونته مدعي شد خودش بهتر از ديگران از شرايط بازيکنان باخبر است.
حالا آندره پيرلو نيز در اين رابطه صحبت کرده و مدعي شد احتمالا اريکسن مناسب بازي در پست او نيست. اما به هر حال عدم تطبيق يافتن هافبک دانمارکي با خواسته هاي تاکتيکي کونته احتمالا به منزله اتمام دوران کوتاه مدت حضور او در اينتر خواهد شد و به نظر مي رسد اريکسن در همين فصل زمستان و تنها بعد از يک فصل بازي براي اين تيم از جمع بازيکنان نراتزوري جدا خواهد شد. از پاري سن ژرمن به عنوان جدي ترين مشتري کريستن اريکسن نام برده شده است
آندره پيرلو گفت: "از نظر من کريستن اريکسن يک بازيکن فني و تکنيکي است که البته از قدرت فيزيکي خيلي بالايي برخوردار نيت. البته آنتونيو کونته بهتر از همه مي داند از اريکسن در چه پستي استفاده کند. فکر نمي کنم اريکسن براي بازي کردن در پستي مشابه من مناسب باشد."