نماد آخرین خبر

حاشیه‌هایی دیگر از بازی استقلال و ماشین سازی

منبع
فارس
بروزرسانی
حاشیه‌هایی دیگر از بازی استقلال و ماشین سازی

فارس/ سرمربيان تيم هاي استقلال و ماشين سازي در لحظاتي از ديدار اين دو تيم به داور اعتراض کردند.
وحيد بياتلو در دقيقه 41 نيمه اول ديدار استقلال و ماشين سازي به دليل اعتراض به داور با کارت زرد علي باي جريمه شد.
* گزارشگر اين بازي در ابتداي نيمه دوم در اقدامي عجيب سعي کرد تلفظ درست نام مهدي قائدي را به بينندگان ياد بدهد و البته پس از لحظاتي اعلام کرد در صورت به تساوي کشيده شدن بازي يک امتياز اين ديدار آن هم در هفته سوم به کار استقلال نمي آيد.
* در دقيقه 51 محمود فکري پس از روي زمين افتادن محمد نادري دست خود را به نشانه اعتراض به داور  براي اعلام نشدن خطا بالا برد اما علي باي اعتقادي به اين امر نداشت.
* پس از گل هروويه ميليچ به ماشين سازي، پيمان يوسفي در اظهارنظري بي ربط اعلام کرد اين بازيکن به نوعي خوشحالي مي کند که انگار متولد 1377/7/7 است!
*ميليچ هم به سبک جالبي خود را روي زمين انداخت و شادي گل انجام داد.

*رشيد مظاهري در دقيقه 60 از ناحيه ساق پا دچار مصدوميت جزئي شد تا کادر پزشکي استقلال براي مداواي وي به زمين بيايد.
* گزارشگر بازي که در زمان ورود شيخ دياباته به زمين گفت وي اولين بازي خود را در اين فصل براي استقلال انجام مي دهد پس از لحظاتي اشتباه خود را تصحيح و اعلام کرد اين مهاجم مقابل مس رفسنجان هم دقايقي براي آبي پوشان بازي کرده است.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره