نماد آخرین خبر

بند عجیب توافق بارسلونا و لیورپول برای کوتینیو

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
بند عجیب توافق بارسلونا و لیورپول برای کوتینیو

ورزش 3/ بند جالبي از قرارداد بارسلونا و ليورپول براي انتقال فيليپ کوتينيو فاش شده است.
بارسلونا از تابستان سال 2017 و بعد از جدايي نيمار به شدت به دنبال جذب فيليپ کوتينيو، ستاره برزيلي و خلاق ليورپول نبود و در نهايت اين اتفاق در اولين روزهاي سال 2018 رخ داد. گرچه بخش اول روزهاي حضور کوتينيو در نوکمپ چندان خوب پيش نرفت و در نهايت او فصل گذشته را نيز به صورت قرضي در بايرن مونيخ سپري کرد.
اما امروز نشريه تايمز در گزارشي يکي از بندهاي جالب قرارداد فيليپ کوتينيو با بارسلونا را فاش کرد. بر اين اساس، بارسلونا از سال 2018 تا سال 2020 اگر خواهان جذب هر بازيکن ديگري از ليورپول باشد، بايد 100 ميليون يورو بيشتر از رقم معمول براي خريد او پرداخت کند که اين بند در واقع به منزله محروميت بارسلونا از جذب بازيکن جديدي از ليورپول مي باشد.
به نظر مي رسد مديران ليورپول در آن مقطع نگران ابراز تمايل بارسا به جذب بازيکناني چون محمد صلاح، ساديو مانه و جيني واينالدوم بوده اند. البته مدت زمان اين محدوديت به اتمام رسيده و بلوگرانا تابستان سال بعد ديگر مشکلي براي خريد بازيکن از آنفيلد ندارد. قرارداد واينالدوم، هافبک هلندي ليورپول در پايان فصل با اين تيم به اتمام مي رسد و با توجه به رابطه خوب او با رونالد کومان، احتمال دارد او تابستان سال بعد به صورت رايگان راهي نوکمپ شود.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره