تاثیرگذارترین جمله «دیگو» تیتر نخست مارکا؛ «اگر بمیرم...»

ايرنا/ بدنبال مرگ غافلگيرکننده «ديگو مارادونا»، صفحه نخست امروز (پنجشنبه) نشريه اسپانيايي مارکا به اسطوره بيهمتاي فوتبال آرژانتين و جهان اختصاص پيدا کرد؛ جايي که جملهاي بيادماندني از ديگوي دوست داشتني روي آن نقش بست.
خبر درگذشت مرد آرژانتيني جهان را عميقا متاثر کرد و بسياري از نامهاي بزرگ دنياي فوتبال به يکي از بهترينهاي تاريخ مستطيل سبز اداي احترام کردند.
نشريه مارکا نيز با اداي احترام به ستاره اسبق باشگاههاي بوکا جونيورز، بارسلونا، ناپولي و سويا که بيشک به واسطه نمايشهاي جادويي خود در جام جهاني ۱۹۸۶ در پيراهن آرژانتين شهرت يافته است، در بازتاب اين اتفاق تلخ سهيم شد.
صفحه نخست امروز نشريه مارکا با تصويري از مارادونا به همراه شماره ۱۰ مشهورش و همچنين يکي از تاثيرگذارترين نقل قولهاي کاپيتان فقيد آلبي سلسته منتشر شده است.
در اين صفحه به نقل از مارادونا آمده است: اگر بميرم، ميخواهم دوباره متولد شوم و دوباره يک فوتباليست باشم. و ميخواهم دوباره ديگو آرماندو مارادونا باشم. بازيکني هستم که به مردم لذت بخشيدهام و اين بيش از هر چيزي براي من کفايت ميکند.
مارادونا شب گذشته (چهارشنبه) در ۶۰ سالگي در منزل خود در بوئنوس آيرس براثر حمله قلبي درگذشت.