میانگین ۵ دقیقهای عالیشاه در لیگ بیستم

ورزش 3/ اميد عاليشاه در ليگ بيستم تنها ۱۵ دقيقه فرصت بازي پيدا کرده است.
تيم فوتبال پرسپوليس در شرايطي مقابل نفت مسجدسليمان متوقف شد که در ترکيب اصلي سرخ ها بشار رسن، سيامک نعمتي و مهدي عبدي به عنوان عناصر تهاجمي از ابتدا به ميدان رفتند و در ادامه نيز علي شجاعي، وحيد اميري و احسان پهلوان نيز به جمع آن ها ملحق شدند.
اين در حالي است که اميد عاليشاه دوباره روي نيمکت نشست و حتي يک دقيقه هم فرصت بازي پيدا نکرد. عاليشاه در بازي قبلي با تصميم يحيي گلمحمدي و به دلايل انضباطي از فهرست خارج شد و حالا براي دومين بازي اثري از او در نمايش سرخ ها ديده نشد. نکته جالب اين که عاليشاه در بازي اول هم تنها ۱۵ دقيقه فرصت نمايش توانايي هايش را داشت.
نيمکت نشيني کاپيتان دوم پرسپوليس در روزي رقم خورد که هافبک کناري هاي تيم گلمحمدي نمايشي پايين تر از حد انتظار داشتند و نتوانستند در فرآيند هجومي درخشان باشند و موقعيت سازي کنند.
احتمال دارد که نيمکت نشيني عاليشاه مقابل نفت مسجدسليمان هم به اعتراض هفته گذشته او مرتبط باشد اما باتوجه به محروميت اميري و پهلوان در فينال آسيا، شايد لازم باشد که يحيي بيش از اين به عاليشاه ميدان بدهد چراکه دستکم در بازي نهايي ليگ قهرمانان نياز مبرمي به او خواهد بود.