نماد آخرین خبر

مارادونا برای همه ناپولی‌ها قهرمان بود

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
مارادونا برای همه ناپولی‌ها قهرمان بود

ورزش 3/ جورجينيو ستاره ايتاليايي چلسي و ستاره سابق ناپولي از مرگ اسطوره آرژانتيني ابراز تاسف کرده و گفت مارادونا براي همه ناپلي‌ها يک قهرمان بوده است.
جورجينيو هافبک ايتاليايي چلسي که در گذشته بازيکن ناپولي بوده با ابراز تاسف عميق از درگذشت ديگو مارادونا اسطوره اين باشگاه ايتاليايي مي‌گويد تاثير مارادونا بر شهر ناپل غير قابل توصيف است. جورجينيو مي‌گويد مارادونا براي همه ناپلي‌ها و همه عشاق فوتبال يک قهرمان بوده است.
جورجينيو که پيش از پيوستن به چلسي در سال 2018 به مدت چهار سال با پيراهن ناپولي بازي مي‌کرد خود را يک ناپلي مي‌داند و بهتر از خيلي‌ها از تاثيري که مارادونا بر اين شهر ايتاليايي گذاشته و از رابطه مردم ناپل و هواداران ناپولي با اسطوره آرژانتيني آگاه است.
جورجينيو در اين باره گفت: " ديگو مارادونا براي همه ما عشاق فوتبال يک قهرمان بود. کارهاي او در زمين چمن واقعاً باورنکردني بود. هيچکس نمي تواند مارادونا را فراموش کند چرا که او در فوتبال تاريخسازي کرد".
ستاره ايتاليايي در ادامه گفت: " من اين شانس را داشتم که يک بار او را در شهر ناپل ملاقات کنم. من با ديگو عکس گرفتم و آن روز را هرگز فراموش نخواهم کرد. به نظرم کسي که مارادونا را از نزديک ديده باشد آن لحظه را امکان ندارد فراموش کند. حتي کسي که کارهاي درخشان او در مستطيل سبز را هم ديده باشد امکان ندارد فراموشش کند".

 


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره