نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

شیلتون: مارادونا فوتبالیست بزرگی بود ولی صداقت نداشت

منبع
ايسنا
بروزرسانی
شیلتون: مارادونا فوتبالیست بزرگی بود ولی صداقت نداشت

ايسنا/ دروازه‌بان انگليس در جام جهاني ۱۹۶۶ بيان کرد ديگو مارادونا با وجود کيفيت بالاي بازي صداقت نداشت.
به نقل از ديلي ميل، پيتر شيلتون، دروازه‌بان پيشين انگليس که در جام جهاني ۸۶ مکزيک از ديگو مارادونا دو گل از جمله يک گل پرحرف و حديث با دست دريافت کرد  گفت که ديگو مارادونا آرژانتيني در جام جهاني ۱۹۸۶ مکزيک به خاطر گل مردودي که به ثمر رساند، صادق نبود. شيلتون هم‌چنين اشاره کرد که مارادونا هرگز براي آن گل عذرخواهي نکرد.

پيتر شيلتون درباره آن اتفاقا در جام جهاني و درگذشت ديگو مارادونا گفت: البته اين گل يک تخلف بود. يک کلاهبرداري واضح و آشکار. او وقتي مي‌دويد و خوشحالي مي‌کرد، دو بار برگشت تا ببيند داور اين گل را مردود اعلام کرده است يا خير. او منتظر سوت داور بود زيرا مي‌دانست چه کاري انجام داده است. بله، همه مي‌دانستند. البته غير از داور و دو داور خط در کنار زمين. براي من مهم نيست که آن‌ها در مورد آن مسابقه چه مي‌گويند. اين اولين گل او بود و او توانست يک گل شگفت انگيز ديگر به ثمر برساند، اما وقتي اين گل دوم را به ثمر رساند که ما هنوز زير فشار و ناراحتي گل اول بوديم. از آن زمان من از آن ديدار ناراحت هستم و هرگز فراموش نمي‌کنم.
او در ادامه گفت: مارادونا از بزرگي برخوردار بود، اما صداقت نداشت. بيش‌تر بازيکنان انگليس با من موافق هستند. در زمين فوتبال، بازيکنان گاهي کارهايي را انجام مي دهند که نبايد انجام دهند. اما اگر يک بازيکن انگليس چنين کاري انجام دهد، حداقل اميدوارم که پس از واقعيت اعتراف کند. نه مثل مارادونا که اين کار را نکرد و عذرخواهي نکرد. اميدوارم اين لحظه ميراث مارادونا را خراب نکند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره