ماجرای عشق مجتبی محرمی به مارادونا

ورزش 3/ ماردونا براي عاشقان فوتبال دهه هشتادميلادي يا دهه شصت خودمان فراتر از يک ستاره فوتبال است.
خيلي از بازيکنان به عشق مارادونا فوتباليست شده اند. خيلي از آن هايي که در جام جهاني 1982 يا 86 خردسال و يا نوجوان بودند انگيزه شان براي فوتبال بازي کردن او بوده است. مجتبي محرمي ستاره پرسپوليس در اواخر دهه شصت و دهه هفتاد هم يکي ز کساني است که عاشق ماردونا بوده است ؛ مثل خيلي ديگر از همنسلانش. او درباره اين اتفاق که دنياي فوتبال را در شوک فرو برد گفت:"آنهايي که ميدانند فوتبال چيست خيلي خوب ارزش مارادونا را ميدانستند و ميدانند."
شماره 8 محبوب پرسپوليس و يکي از بهترين بازيکنان تيم ملي ايران در دهه نود ميلادي در ادامه گفت:" از خبر مرگ مارادونا خيلي ناراحتم و اصلاً از آن روزي که اين خبر بد را شنيدهام حال و حوصله و اعصاب درستي ندارم. خيلي عاشق مارادونا بودم و حتي به عشق او دو ساعت دستم ميبستم! بعد از شنيدن خبر مرگ مارادونا هم کلي گريه کردم و اشک ريختم چون با همه وجود اين اسطوره را دوست داشتم."
محرمي همچنين گفت:" فرشاد عباسي( عکاس با سابقه ورزشي ) آن عکس را که دو ساعت بر دستم بستهام را گرفته و دارد. بگوييد تا نشانتان ميدهد. من آن دو ساعت را فقط به خاطر ديه گو بر دستم ميبستم چون ايشان تنها کسي بودند که اين کار را ميکردند و من هم فقط به عشق ايشان اين کار را ميکردم."
دفاع چپ پرسپوليس و تيم ملي در ادامه گفت:" خاطره هاي خيلي زيادي از بازي هاي ماردونا دارم همه هر کدام يکجورايي مقابل چشمم رژه مي روند. بازيهاي 1982 و 1986 اوج بازيهاي او در جام جهاني بود، هيچ زماني يادم نميرود که در جام جهاني 82 چطور جنتيله مدافع خشن تيم ملي ايتاليا او را ميزد اما با وجود اين باز هم مارادونا با همان درخشش و نبوغ استثنايياش کارش را انجام ميداد و به قول خودمان در زمين با توپ شعبدهبازي ميکرد."