نمایندگان استرالیا در لیگ قهرمانان آسیا کامبک خوردند

ايرنا/ تيم پرث گلوري استراليا از صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان آسيا بازماند و ملبورن ويکتوري ديگر نماينده اين کشور نيز مقابل نماينده تايلند به تساوي بسنده کرد و در آستانه حذف از ليگ قهرمانان آسيا قرار گرفت.
مسابقات ليگ قهرمانان آسيا در منطقه شرق و در دور گروهي با انجام ۲ بازي ديگر پيگيري شد. ۲ ديداري که پرگل بود و برنده هم نداشت.
در گروه پنجم ۲ تيم چيانگراي يونايتد تايلند و ملبورن ويکتوري استراليا به مصاف هم رفتند که اين مسابقه در پايان با نتيجه ۲ بر ۲ به اتمام رسيد. جيک بريمر و بن فولامي در دقايق هشت و ۲۷ تيم استراليايي را پيش انداختند اما نماينده تايلند بازگشت خوبي داشت و موفق شد در دقايق ۴۷ و ۸۳ به وسيله سياواکون تياتراکوي و جيانوتا ورزورا به گل برسد و بازي را به تساوي بکشاند.
با اين نتيجه؛ هر دو تيم چهار امتيازي شدند. ملبورن در رده سوم قرار دارد و چيانگراي چهارم است. بيجينگ گوان چين با ۱۵ امتياز سرگروهياش قطعي شده اما افسي سئول ۶ امتيازي همچنان در هفته پاياني خطر از دست دادن رتبه دوم را حس ميکند.
در گروه ششم نيز يک بازي جذاب برگزار شد. شانگهاي شنواي چين به مصاف پرث گلوي استراليا رفت و به تساوي سه بر سه رسيد.
نماينده استراليا ابتدا ۲ گل زد و سپس در ۱۱ دقيقه بازي را سه بر ۲ عقب افتاد اما در دقيقه ۸۶ موفق به زدن گل سوم شد. براي نماينده استراليا برونو فورنارولي(۴۵)، کارلو آرمينتو(۵۸) و نيل کيلکني(۸۶) گلزني کردند و در طرف مقابل جيواني مورنو(۶۲ و ۷۲) و يو هانچائو(۷۳) موفق به گلزني شدند.
با اين نتيجه تا پايان هفته پنجم دور گروهي شانگهاي با امتياز مشابه مثل توکيو و تفاضل کمتر سوم است و تيم پرث گلوري با يک امتياز عدم صعودش قطعي شد. اولساي هيونداي کره جنوبي نيز با ۱۳ امتياز سرگروهياش در اين گروه مسجل است.